NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Goddelijke glazen binnenwanden
Divina creëert een industriële en minimalistische uitstraling.

Goddelijke glazen binnenwanden

Glazen binnenwanden zijn populair, maar worden pas echt praktisch als je er alle kanten mee uit kan: horizontaal, verticaal, met welk glasdikte dan ook, met of zonder glazen deur erin geïntegreerd. En daar komt Arlu in the picture.

Door de Divina-structuur voor glazen binnenwanden van Arlu hou je alle opties open om een interieur te verdelen zonder verlies van licht. Het basisprofiel en de speciaal ontwikkelde regelblokjes laten je toe de positie van de wand zowel horizontaal als verticaal 10 millimeter aan te passen. De innovatieve aluminium structuur kan door het click & connect-systeem verschillende glasdiktes – 6 tot 10 millimeter voor gelaagd en 33,1 tot 55,2 millimeter voor gehard glas – aan zonder de glaspanelen in de profielen te moeten lijmen. Dat maakt (de)montage extra gemakkelijk, zonder risico op glasbreuk. Met glaspanelen tot 2,6 meter hoog en 1,5 meter breed biedt dit zowel in residentiële toepassingen als in restaurants en kantoren een industriële en toch minimalistische uitstraling. 

De Tyo-scharnieren zijn ontzichtbaar geïntegreerd.

Stapje verder

Divina gaat verder dan bestaande oplossingen op het vlak van glazen binnenwanden: met de mogelijkheid om een kamerhoge deur tot 2600 millimeter te integreren, voorzien van onzichtbaar geïntegreerde Tyo-scharnieren. Zo wordt het strakke design van de profielen niet onderbroken. Een primeur in de markt van wanden en deuren in staallook. Meer zelfs: ook het Argenta Magnotica Pro magneetslot is onzichtbaar in het profiel verwerkt, maakt een vergrendelingsmechanisme overbodig en blijft zelfs bij een openstaande deur onzichtbaar. Een voegafdichting tussen de deur en de wand zorgt bovendien voor een betere akoestische demping en isoleert ook beter in vergelijking met pivoterende deuren.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details