Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Software

Gevestigde waarde, nieuwe versie

“Regelmatige updates op basis van feedback van gebruikers.” Het is geen holle slogan bij widooca. In het najaar komt namelijk een nieuwe versie van hun CAD/CAM-software uit. Een sterke configuratie voor binnendeuren is de opvallendste feature. Een performante CAD/CAM-software, interieurbouwers en de meubelindustrie kunnen niet meer zonder. Widooca is zo’n totaaloplossing voor automatisatie en optimalisatie […]

foto-b4tec-widooca-kopieren

21 juli 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

“Regelmatige updates op basis van feedback van gebruikers.” Het is geen holle slogan bij widooca. In het najaar komt namelijk een nieuwe versie van hun CAD/CAM-software uit. Een sterke configuratie voor binnendeuren is de opvallendste feature.

Een performante CAD/CAM-software, interieurbouwers en de meubelindustrie kunnen niet meer zonder. Widooca is zo’n totaaloplossing voor automatisatie en optimalisatie van de verschillende productiestappen doorheen een bedrijf, van ontwerp tot realisatie. Dit najaar krijgt de software opnieuw een grondige update, zowel visueel en functioneel als qua performance.

Constant werken aan updates

Bram Van Melckebeke, zaakvoerder: “Widooca is al jarenlang gekend voor z’n basisconfiguraties voor interieur en houten schrijnwerk. Deze integreren we nu voor het eerst in één totaaloplossing. En daar houdt het niet op. We vullen aan met een sterke basisconfiguratie voor binnendeuren en zorgen bovendien voor een visueel aantrekkelijke interface om in te werken. Met de versie 20.0 en zijn geplande lancering dit najaar, wordt het mogelijk om in één opdracht zowel ramen en deuren als interieur te verwerken.” En deze grote update is geen eindpunt, geeft Van Melckebeke nog mee: “We luisteren steeds naar onze klanten. Zij gebruiken namelijk onze software. Op basis van hun vragen en tips gaan wij aan de slag. Zo blijft widooca steeds verder ontwikkelen.”

In het echt

Online trainingen hebben hun nut de voorbije maanden zeker bewezen. Toch is Van Melckebeke tevreden dat klanten opnieuw bij widooca kunnen langskomen. “Onze nieuwste versie in het echt ontdekken biedt sowieso meerwaarde. We geven graag een demo aan onze klanten.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%