NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Geconnecteerde automatisering, bijna zo eenvoudig als “Sesam open u”
De motorisering is perfect ingewerkt in het profiel en dat draagt bij aan het tijdloze design en de compacte afmetingen.

Geconnecteerde automatisering, bijna zo eenvoudig als “Sesam open u”

Mantion zet zijn ontwikkeling in automatisering verder en biedt met Moventiv ® nu een schuifdeur aan die beweegt op een magnetisch veld. Deze innovatieve technologie maakt het mogelijk om de deur geruisloos, betrouwbaar en zonder slijtage op afstand te openen en te sluiten. Zijn uitstekende prestaties garanderen 500.000 onderhoudsvrije cycli. 

Alle stappen zijn vereenvoudigd, van installatie tot onderhoud, inclusief de bediening, met een speciale smartphone-applicatie en een breed scala aan accessoires. Moventiv® past zich aan al je projecten aan en biedt comfort waar je niet zonder kan. De L2M geconnecteerde motor met magneetveldaandrijving is uitzonderlijk stil, efficiënt, esthetisch en bovendien volledig contactloos. De voorgemonteerde rail en de plug-and-playfunctie maken een eenvoudige en snelle montage mogelijk. En ook de dagelijkse gebruiker wint, onder meer met het onderhoudsgemak en het brede scala aan accessoires.

Mantion zet zijn ontwikkeling in automatisering verder en biedt met Moventiv® nu een schuifdeur aan die beweegt op een magnetisch veld.

Geconcentreerde technologie

Moventiv® 60 is een geconnecteerde automatisering, speciaal ontworpen voor schuifdeuren binnenshuis met een intensief gebruik. Denk bijvoorbeeld aan kantoren, ziekenhuizen, hotels, woningen en vele andere soorten gebouwen. Moventiv® 60 is uitgerust met een motor van de nieuwe generatie met directe aandrijving door een magnetisch veld, zonder contact en dus zonder transmissieonderdelen zoals verloopstukken en riemen. Het elektronische gedeelte is volledig geïntegreerd in de geleverde sets. De motorisering is perfect ingewerkt in het profiel en dat draagt bij aan het tijdloze design en de compacte afmetingen.

Makkelijk te installeren

Het systeem wordt in de Mantion-werkplaatsen geassembleerd en montageklaar geleverd. Bevestig het systeem, sluit het aan op het elektriciteitsnet en bedien de inbedrijfstelling met je smartphone (plug-and-play). Een geweldige tijdsbesparing! Installatie en inbedrijfstelling worden vereenvoudigd door de app: je past de snelheid van de motorisering aan, wijzigt de openings-/sluitingsvertraging, activeert de ledstrips, wijzigt de toewijzing van de klemmenblokken, leer de begin- en eindpositie aan en zo meer. De aanpassing van de schakelaars en de meerdere aansluitingen laat toe het systeem naar wens te configureren. 

De Moventiv® 60 past zich aan alle soorten montage aan, of het nu gaat om plafond, wand of inbouw. Voor nog meer eenvoud is de rail al gemonteerd en klaar om te installeren.

Installatie en inbedrijfstelling worden vereenvoudigd door de app.

Eenvoudig in gebruik

Moventiv® is een geconnecteerde automatisering 3.0, die de afstandsbediening van een schuifdeur vereenvoudigt. De smartphone-applicatie laat toe via Bluetooth de deur te bedienen. Met het intelligente systeem en de uitgebreide reeks accessoires (knop, radar, smartphone-applicatie, ledstrip) kan je de deur bovendien individueel configureren. 

Veiligheid staat voorop bij het dagelijks gebruik: de radar met obstakeldetectie voorkomt onbedoeld sluiten, de Push&Go-functie maakt het mogelijk de deur te openen door deze in de openingsrichting te duwen, vergrendelen in permanent open positie in geval van drukke doorgang, activering van het mechanisme enkel in de uitgangsrichting. Handmatige opening is mogelijk als de stroom is uitgeschakeld, zo blijft de deur ook bij stroomuitval functioneel.

Het systeem wordt in de Mantion-werkplaatsen geassembleerd en montageklaar geleverd.

Minimaal onderhoud

De magneetveldmotor maakt de aandrijving van het Moventiv®-systeem direct en contactloos, er is geen overbrengingselement meer zoals de riem, de tandwielen zodat het sluitsysteem een ​​uitstekende betrouwbaarheid en een aanzienlijke vermindering van mechanische slijtage garandeert, gedurende 500.000 cycli. De smartphone-app bundelt bovendien alle essentiële informatie voor een eenvoudig onderhoud.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details