NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Gebruiksgemak voor webshop en configuratoren

Gebruiksgemak voor webshop en configuratoren

Twee jaar geleden lanceerde Van Hoecke zijn webshop voor online bestellingen van meubelbeslag. In dezelfde beweging werden de configuratoren voor LEGRABOX, TANDEMBOX (Blum) en TA’OR BOX geïntegreerd. Vandaag bestelt meer dan 90 procent van de klanten al digitaal.

Als invoerder van Blum en producent van TA’OR Box heeft Van Hoecke de voorbije jaren niet stilgezeten. Meer nog: het bedrijf is klaar om een 2.0-versie van zijn digitaal luik op de wereld los te laten. Dries Tindemans, e-marketeer bij Van Hoecke, licht toe: “Je kan nu eerder bestelde lades integraal editen en kopiëren, je hebt volledige vrijheid in het meubelbeslag dat al dan niet meegeleverd mag worden en je bepaalt wanneer en waar die levering mag plaatsvinden.”

De integratie met de Van Hoecke app staat op punt.

 

Beter overzicht voor optimale levering

Dankzij het nieuwe ERP-systeem heeft Van Hoecke een accurater beeld van wanneer klanten een bestelling kunnen ontvangen, afhankelijk van de beschikbare stock en productiecapaciteit. Een handige manier voor klanten om in te schatten wanneer ze moeten bestellen om hun goederen optimaal geleverd te krijgen.”

In het najaar van 2019 lanceert Van Hoecke nóg een configurator om zonder moeite een perfect passende lade-indeling (Orgalux) te kiezen. Zo wordt de explosie aan varianten

Dries Tindemans, e-marketeer bij Van Hoecke.

 

specifiek op het bestelde lade-type afgestemd. Alle complexiteit verdwijnt met andere woorden uit het systeem. “De meest gehoorde opmerking bij Orgalux was dat er te veel keuze was, dus we maken het onze klanten nu heel eenvoudig”, vult Dries aan.

Perfecte symbiose

De integratie met de Van Hoecke app, waarmee je etiketten van Blumproducten scnat om reeds gemonteerde lades snel bij te bestellen, werd ook helemaal op punt gezet. Die verbetering is alvast met veel bijval onthaald.

Je bestelt met de app eenvoudig voorgemonteerde lades bij. (Beeld: Juan Wyns)

 

Tenslotte staan er twee nieuwe, veelgevraagde features klaar voor uitrol op het e-commerce platform van Van Hoecke. ”De eerste nieuwigheid is dat klanten straks via het dashboard gebruik kunnen maken van een nieuwe Business Intelligence tool. Op die manier hebben ze volledige vrijheid over hun eigen data. De tweede, en daar zijn we heel fier op, is dat onze systemen nu ook een bestelling automatisch gaan valideren, zonder menselijke tussenkomst. Ontbrekende onderdelen en foutenmarges worden nu definitief uitgesloten”.

Marktleider

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerde Van Hoecke met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes.

Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR ook een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke verder dan de grenzen van Benelux en voert het al uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van 280 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering blijft het bedrijf ondertussen jaar na jaar groeien.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details