NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Fysieke beurzen blijven overeind
Anja Stuerbout, Salesmanager Claever Associates

Fysieke beurzen blijven overeind

Het zijn turbulente tijden geweest. In de wereld, in de interieurbouwsector en in het beurzenlandschap. Door de coronacrisis konden verschillende vakbeurzen niet doorgaan. Heel wat organisaties schakelden daarom over naar een online evenement. Het bood een manier om de leemte wat te vullen, maar kon bijlange niet tippen aan de fysieke bijeenkomsten van professionals, fabrikanten en verdelers. 

Precies daarom kozen wij er bewust voor om niet terug te plooien op een online event. Net zoals we blijven gaan voor een driejaarlijks gebeuren. We krijgen wel vaker de vraag om onze frequentie op te drijven, maar zowel Houtpro+ in Nederland als Prowood in België zullen ook in de toekomst slechts om de drie jaar doorgaan. Zo blijven we honger creëren. Bij exposanten en bij bezoekers. Machinebouwers hebben namelijk niet elk jaar een grote innovatie in hun assortiment. Toch is het een van de productgroepen bij uitstek die je in het echt moet zien. Alle machines staan op onze beurzen opgesteld en werken echt. Enkel zo krijg je als vakman het gevoel van de machines en welke jouw bedrijf precies nodig heeft.

Dat we zowel op Prowood 21 als op HoutPro+ 22 recordaantallen bezoekers mochten verwelkomen, bevestigt ons aanvoelen dat fysieke beurzen voor de houtsector gegeerd en gesmaakt blijven. Uiteraard stellen onze exposanten hun nieuwigheden wel al voor de start van de effectieve beurs voor op de website. En die wordt actief gebruikt. Bezoekers komen goed voorbereid aan op de beursvloer. Ze weten wat ze zoeken en bij welke exposanten ze zeker langs willen gaan. Na hun gerichte ronde doen ze dan veelal nog een toertje op de beurs, langsheen de andere standen. Er valt namelijk altijd iets nieuws te ontdekken. Zoals de parketbeurs sinds de vorige editie. Zo anticiperen we actief op vragen uit de markt en houden we het boeiend voor professionals uit de sector. Ons concept blijft overeind en we staan er nog steeds 100 procent achter. Met persoonlijk contact en een ruim aanbod binnen het schrijnwerkerssegment.    

Anja Stuerbout,
Salesmanager Claever Associates

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details