NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Flexibiliteit over de ganse lijn

Flexibiliteit over de ganse lijn

Limoco staat erom bekend dat alle installaties die ze bouwen, volledig op maat gemaakt worden. Dat lijkt misschien een beetje haaks te staan op flexibiliteit, vooral na de installering, maar het tegendeel is waar.

Flexibiliteit is voor Limoco een belangrijke waarde in hun manier van werken en het is bovendien een van de competenties die de klanten het meest weten te waarderen. Hoe uit zich dat? Vanaf de beginfase in een project denkt Limoco mee met de klant. 

Ze zorgen ervoor dat bij de berekening van de benodigde afzuigcapaciteit een marge wordt ingebouwd. Bedrijven groeien, breiden uit of passen hun machinepark aan. Een ontstoffingsinstallatie van Limoco is daarop voorzien. Extra machines kunnen aangesloten worden. De installaties werken vraaggestuurd, ze draaien dus enkel wanneer nodig. En bij een upgrade van een ontstoffingsinstallatie wordt maximaal gebruik gemaakt van bestaande leidingen. 

Vlotte planners

Ook bij het inplannen van het montagewerk wordt maximaal rekening gehouden met de wensen en behoeften van de klanten. Als de klant zelf tegen een strakke deadline aankijkt, dan probeert Limoco daar maximaal in mee te gaan. Maar het is ook mogelijk dat ze het werk inplannen in een periode die voor de klant rustiger is. Of zelfs tijdens een verlofperiode, zodat het productieproces van de klant minimaal of zelfs helemaal niet verstoord wordt.

Limoco is flexibel bij het inzetten van extra mankrachten. Doordat ze een volledig project, van berekening tot en met montage volledig met eigen mensen uitvoeren, kunnen ze snel schakelen en toch maximale vakbekwaamheid en knowhow ter beschikking van de klant stellen. Indien nodig wordt een eigen team aangevuld met externe mankracht, maar altijd onder leiding van de eigen projectleiders.

Fasering van grote projecten

Grote projecten, waarmee belangrijke investeringsbudgetten gemoeid zijn, verlopen – indien gewenst – in verschillende fasen. Dit heeft geen enkele invloed op de manier van aanpakken, uitwerken of afhandelen. De klant bepaalt de fasering en de snelheid van uitvoering. Limoco heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in de uitbreiding van de bedrijfshal. In de eerste plaats om die flexibiliteit naar de klanten toe te kunnen blijven waarborgen. Extra magazijnruimte, nieuwe machines en een uitbreiding van de voorraad van materialen en onderdelen waren belangrijk om de klanten ook op die manier een optimale service te blijven bieden.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details