NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Flexibel ophangsysteem voor interieurbouw
In de afgelopen 40 jaar zijn meer dan 500 miljoen fittingen van Keku verkocht.

Flexibel ophangsysteem voor interieurbouw

Duitsland en techniek, het staat gekend als een goed huwelijk. Zo ook bij Keku®. In de afgelopen 40 jaar zijn meer dan 500 miljoen fittingen van dit Duitse merk verkocht. Het maakt de fabrikant tot de meest succesvolle in zijn soort. Schrijnwerkers en interieurbouwers kiezen vooral voor de flexibiliteit van Keku®-fittingen.

Ophang-, schuif- of verdubbelingsarmaturen. Voor meubels, scheidingswanden, plafond- of wandbekleding. De Keku®-fittingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Daarbij staat een eenvoudige, snelle en veilige ophanging steeds centraal. De precieze, hoogwaardige onderconstructies ondersteunen de grote maatnauwkeurigheid en de vlotte verwerking. De Keku®-schuifarmaturen zijn dan weer ideaal voor randen zonder ophangpad. De bezel kan gewoon op de fittingen geduwd worden. De ophangarmaturen, zoals de zogenaamde AD 30 ophangfitting – lenen zich dan weer perfect voor verdubbeling – bijvoorbeeld voor spoeldeuren en scheidingswanden.

Uiteraard ook hier trendkleur zwart. (Beeld: www.hagenwillsch.de)

Flexibel en modulair

De verbindende en functionele fittingen maken niet enkel een vlotte plaatsing mogelijk, ze zorgen ook voor een eenvoudige en snelle demontage van meubelonderdelen, panelen en bekleding, zonder het materiaal te beschadigen. Dat is een voordeel voor veel projecten. Zo behoud je bijvoorbeeld gemakkelijk de toegang tot aanvoerschachten, kan je flexibiliteit inbouwen voor de inrichting van winkelpanden of zijn modulaire elementen in de beursbouw op verschillende manieren te gebruiken.
Keku®-fittingen zijn vervaardigd in een specifiek polycarbonaat (PC), een hoogwaardige, technische kunststof met bijna ideale eigenschappen. Het polycarbonaat combineert stijfheid, slagvastheid, dimensionale stabiliteit en goed isolerende eigenschappen met een flexibele temperatuurbestendigheid. Bovendien is het duurzaam, zodat de fittingen extra lang meegaan.

Voor tal van toepassingen

In het ruime assortiment Keku® R vind je als vakman voor elke opdracht een passende fitting. Voor hoge brandveiligheidseisen zijn er de metalen fittingen Keku® EH-M en Keku® EHS-M. Ben je actief in hoogwaardig interieurontwerp voor bouwrenovaties en akoestische maatregelen? Dan is het Keku® R-ruimtesysteem met universele aluminiumconstructie het ideale antwoord. 

De hoge mate van prefabricatie en de eenvoudige montage van Keku® R laten je toe zelfs de meest veeleisende en complexe ontwerp in de kortst mogelijke tijd uit te voeren. Dit assortiment wordt verdeeld door Häfele GmbH & Co. KG. Alle fittingen worden uitsluitend in Duitsland vervaardige, onder hoge kwaliteitsnormen.

Meer info op keku.be.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details