NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Fineer: een open deur naar vele mogelijkheden

Fineer: een open deur naar vele mogelijkheden

Interzum is voor Decospan de uitgesproken gelegenheid om zijn veertigste verjaardag te vieren. En dat zal de Europese marktleider op gebied van fineerverwerking met de nodige flair doen. Heel wat producten zullen op de vakbeurs nog eens extra in de kijker worden gezet. En daarnaast mag de bezoeker rekenen op verschillende innovatieve nieuwigheden. Dat Decospan ondertussen voor zowat elke uitdaging een oplossing kan aanreiken, wordt bovendien kracht bijgezet met een nieuw logo en aangepaste baseline ‘wood solutions’. 

Wie dacht dat Decospan enkel fineerplaten maakt, heeft het mis: je kan er ook terecht voor houten vloeren, lambriseringssystemen, akoestische producten, wand- en plafonpanelen, afgekante meubelonderdelen, houten balkjes,… “En nog steeds komen er oplossingen bij,” vertelt Wouter Polfliet, brand manager division panels. “Interzum is voor ons een ideaal platform om actoren uit verschillende sectoren met deze innovaties te laten kennismaken.”

Akoestiek en esthetiek
Op stand C041 kan de bezoeker onder meer de nieuwe en erg exclusieve oppervlaktebewerking van de Querkus ontdekken. En ook in Shinnoki zullen er nieuwe afwerkingen in conceptfase worden gepresenteerd, als voorsmaakje van wat het merk voor 2021 in petto heeft. Daarnaast is er de gloednieuwe ‘Woodcoustics’: een programma akoestische fineerplaten dat samen met Triplaco werd ontwikkeld. Wouter Polfliet: “Deze reeks bestaat uit een mix van micro- en nano-geperforeerde, gegroefde en geboorde types. Vandaag zijn er al elf varianten, waarmee Decospan nu perfect inspeelt op het auditief comfort, naast de esthetische meerwaarde van fineerhout. Tenslotte willen we op Interzum ook ons nieuwe experience center in de kijker plaatsen. Naast Menen, Londen en New York zijn we sinds maart eveneens in Parijs aanwezig. Op deze locaties resideren ‘wood consultants’ die architecten en interieurbouwers bij hun projecten begeleiden, van voorschrijfadvies tot de assistentie bij het persoonlijk uitkiezen van een exclusieve fineerstam in ons magazijn in Menen. De stand van Decospan is dus thé place to be voor iedereen die de mogelijkheden van fineer wil ontdekken!”   

Wood solutions

Op Interzum kan de bezoeker de gloednieuwe ‘Woudcoustics’ ontdekken: een programma akoestische fineerplaten dat samen met Triplaco werd ontwikkeld. (Beeld: Dennis De Smet)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details