NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Filou Oostende op bezoek bij COREtec® Floors nav het behalen van de 24ste titel in het Belgische basketbal, de 12 titel op rij sinds 2012

Filou Oostende op bezoek bij COREtec® Floors nav het behalen van de 24ste titel in het Belgische basketbal, de 12 titel op rij sinds 2012

Filou Oostende schrijft geschiedenis door als eerste ploeg ooit twaalf keer op rij (2012 tot en met 2023) de Belgische titel te behalen in het Belgische basketbal ! 

Dat werd onder massale belangstelling van de spelers, staff, begeleiders en medewerkers van Filou Oostende, de COREtec® directie en COREtec® medewerkers en hoofdsponsor Filou op woensdagavond 31 mei uitgebreid gevierd bij sponsor COREtec® Floors in Kruisem.

De heer Jan Dossche, President USFloors – COREtec® en de heer Stijn Windels Marketing & Product Director USFloors – COREtec® hadden niets dan lof voor Filou Oostende in hun speech.

COREtec® Floors is sinds oktober 2021 in zee gegaan met het nr1 basketbal team van België: Filou Oostende. Een club met een indrukwekkend palmares van 24 landstitels waarvan nu 12 op een rij “MAGIC 12”, 20 bekers en 11 supercups en BNXT Supercup (vanaf 2021) winnaar (2x): 2021, 2022. Hiernaast kan Oostende ook een mooi Europees rapport voorleggen. 

Filou Oostende speelt in de BNXT league, de hoogste basketbal competitie in België en Nederland. De basket Arena waar Filou Oostende speelt, heet sinds  maart 2023 ook de COREtec® Dôme ! 

Jan Dossche – President USFloors – COREtec®
“We wensen alle spelers, staff en medewerkers van Filou Oostende van harte proficiat met de 12 de titel op rij, de “Magic 12” en de 24ste titel in totaal. Bij Filou Oostende In de COREtec® Dôme is er een geweldige sfeer die voelt alsof je binnenkomt bij een grote familie. Geweldige mensen die de club leiden, toegewijd personeel, indrukwekkende infrastructuur en faciliteiten, een warm welkom gevoel! Klinkt als een groot deel van het COREtec® DNA. Ik kijk ernaar uit om vele geweldige momenten vol passie en toewijding te blijven delen in de komende jaren op nationaal en Europees niveau ! Let’s go BCO! Let’s go COREtec®” 

Stijn Windels – Marketing & Product Director USFloors – COREtec®
“De sponsoring van Filou Oostende is voor COREtec® een schot in de roos. Wij zijn sponsor sinds oktober 2021 en de visibiliteit van het merk COREtec® Floors komt uitgebreid in beeld voor, tijdens en na de nationale en Europese wedstrijden en de VIP hospitality is top, dat horen wij ook van onze nationale en internationale klanten ! Voor ons is het ook heel interessant dat de basketbal competitie in 2021 werd aangepast naar een BENE competitie, met ploegen uit België en ploegen uit Nederland. In beide landen werd door ons de afgelopen jaren een fantastisch COREtec® dealer netwerk uitgezet. Ook de waarden van het basketbal sluiten nauw aan bij COREtec®. Teamwork, geduld, hard werken en vooral aandacht voor detail.” 

Jurgen Vanpraet – CEO Filou Oostende 
“Afgelopen seizoen was voor BCO een succes op tal van vlakken. Niet alleen werden 50% meer bezoekers geteld. Ook de beleving in de zaal werd totaal vernieuwd en naar Amerikaanse leest geschoeid. “Basketbal in Oostende is een totaalbeleving geworden. Voor, tijdens en na de match. Dat we sportieve successen kunnen koppelen aan commerciële successen is dan ook de sleutel voor de verdere uitbouw van de club. Bedrijven en organisaties beleven zo met wedstrijden een topevenement voor klanten of met personeel. Dat we ons door het behalen van deze titel ook plaatsen voor de achtste maal op rij voor de poules van de Champions League maakt het echt bijzonder. De uitstraling van de club en het Belgische basket krijgt zo ook een extra boost terug. En bovendien is het voor bedrijven zo ook mogelijk om internationaal uit te pakken” al dus Jurgen Vanpraet, CEO van Filou Oostende.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details