NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Festool lanceert FinancingPLUS
Comfortabel en efficiënt werken, zonder hoge instapkost.

Festool lanceert FinancingPLUS

Gloednieuw leasingsysteem voor oerdegelijk gereedschap

Je hoort het wel vaker: “Festool is fantastisch, maar duur”. Sandy van der Vreken, marketingmanager bij Festool Belgium, weerlegt die bewering graag. Zo is er de tijdswinst door efficiënter werken, maar ook de sterke garanties en zelfs een gloednieuw financieringssysteem.

Festool FinancingPLUS is het gloednieuwe leasingsysteem van Festool. Het laat toe machines aan te kopen met lage, vaste, maandelijke betalingen, in samenwerking met financiële partner GRENKE. “Aan het einde van deze periode worden de machines na het betalen van een heel klein restbedrag, volle eigendom van de klant”, legt Sandy van der Vreken uit. “Gedurende de 36 maanden is de machine in alle veiligheid gedekt door alle voordelen van de Garantie All-inclusive. Bovendien bespaar je zo om en bij 250 euro, omdat de verzekering die je anders bij leasing zou moeten afsluiten, vervalt.”

Festool FinancingPLUS is het gloednieuwe leasingsysteem van Festool.

Een simulatie maken

Uiteraard weet je graag vooraf hoeveel je maandelijks zal moeten afbetalen. Op www.festool.be/financingplus vind je alle info over het systeem en kan je heel eenvoudig gratis zelf een volledig vrijblijvend financieringsvoorbeeld simuleren. Dit voorbeeld wordt berekend aan de hand van de adviesprijzen. Je kan het voorstel zo vaak aanpassen als je wil, zodat je een weloverwogen keuze maakt.

Met de simulatie ga je vervolgens naar je vakhandelaar, die een concrete offerte opstelt en samen met GRENKE het contract opmaakt. Na het sluiten van de overeenkomst neem je je nieuwe gereedschap meteen mee naar huis en naar je atelier.

Festool rolt dit najaar de FinancingPLUS-service uit bij een aantal grote dealers. Na deze inloopperiode is het de bedoeling dat al onze vakhandelaars deze dienst kunnen aanbieden.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details