NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Feest voor 25 jaar vriendschap, kwaliteit en service

Feest voor 25 jaar vriendschap, kwaliteit en service

25 jaar geleden, in 1995, richtten twee goeie vrienden Jan De Brabander en Kurt Supeene DB&S Machines op. Gestart met twee mensen en een garage vol machinerie is het nu een toonaangevend bedrijf voor houtbewerkingsmachines met een showroom van 1.600 vierkante meter en 25 gedreven medewerkers. En natuurlijk ook een firma vol ambitieuze plannen.

Naast hard werken, maken ze bij DB&S Machines ook graag plezier. Het feestjaar voor hun 25-jarig bestaan kan dus niet ongemerkt voorbijgaan. “Onze klanten zijn onze vrienden en dus laten we iedereen mee genieten”, klinkt het. In 2020 lanceert het bedrijf regelmatig nieuwe acties en evenementen. Maak hier alvast kennis met de eerste twee.

Garantie Hammer en Felder

Wie in 2020 bij DB&S Machines een machine van Hammer en Felder koopt, krijgt drie jaar garantie. Deze machines scoren hoog op kwaliteit. DB&S Machines zet met deze actie in op haar uitstekende service.

Ontdek de nieuwigheden op het vlak van automatisering tijdens het opendeurweekend.

 

Acties op aandrijvers

De aandrijvers van Holztech worden regelmatig mee verkocht bij de freesmachines. Het zijn aandrijvers van hoge kwaliteit waarop DB&S nu een korting van 50 procent geeft. Maandelijks krijgt één koper zijn aandrijver volledig gratis. Een onschuldige DB&S-hand trekt elke maand één gelukkige klant.

Opendeurweekends

DB&S Machines blijft het hele jaar door vieren, ook tijdens hun opendeurweekend van vrijdag 5 juni tot en met maandag 8 juni 2020. Gedurende het hele weekend is iedereen welkom om een kijkje te nemen in de showroom en de nieuwigheden te ontdekken op het vlak van automatisering. In november volgt een tweede opendeurweekend.

Je hoeft niet te wachten tot het opendeurweekend om de machines van DB&S in werking te zien. Het hele jaar door kan je een afspraak maken voor een demonstratie en uitleg in de showroom in Hooglede-Gits. “Er staan zo’n vijftigtal machines klaar om hun kunnen en kwaliteit te demonstreren. Voor demo’s op een kantenlijmer of een CNC-machine breng je eigen stukken mee zodat je meteen resultaat ziet. Daag ons uit”, klinkt het nog.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details