NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Eyecatchers op Prowood

Eyecatchers op Prowood

Met meer dan 100 jaar ervaring is Hesse Lignal Coatings dé specialist in houtafwerkingsproducten. Op Prowood 2018 kozen ze voor een open beursstand, waarin enkele van hun innovatieve producten werden geïntegreerd. 

Een uitnodigende stand
De beursstand van Hesse nodigde meteen uit tot een bezoek. Tijdens een gezellige babbel kon de bezoeker kennismaken met een aantal van de topproducten van Hesse, die naadloos werden geïntegreerd in de stand.

Johan Van den Berghe, Benelux Area Sales Manager: “We hebben onze beursstand ingericht met onze eyecatchers, zoals de wanden in betonlook, de bordverf en ook de nieuwe trend: het gebrande hout. Shou Sugi Ban stamt uit een eeuwenoude, Japanse techniek, die wij geoptimaliseerd hebben. We hebben een systeem gemaakt dat mechanisch en chemisch resistent is, en dat je kan fixeren. Dat kan niet met de originele, natuurlijke verbranding. Ook de foodcare-olie is het vermelden waard. Daarmee zijn onze broodplanken in de bar behandeld. Het is de eerste olie die geen geur of smaak afgeeft en 100% voedsel -en milieuvriendelijk is.”

Van kop tot teen
Silvie De Roo, Benelux Office Manager: “Ook de vloer van onze beursstand verdiende aandacht. Op de houten vloerdelen hebben we de tweecomponenten-hydro-parketlak Pura-Natura gebruikt. Na een zestal beurzen blijven die er goed uitzien. Dat zegt wel iets over de kwaliteit en slijtvastheid.”

Prowood is een must
Johan Van den Berghe: “We zijn selectief wat beurzen betreft, maar Prowood blijft een must. Er waren dit jaar iets minder piekmomenten, maar zo kan je iedereen wel de nodige aandacht geven. Daar gaat het uiteindelijk om, de producten belichten en duurzame contacten leggen.”   

Tekst: Charlotte Fouquet  Beeld: Hesse Lignal Coatings

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details