NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Extra zijgeleider maakt screens geschikt voor elk type raam
De Fixscreen Minimal met .WF geleiders voor frontale montage.

Extra zijgeleider maakt screens geschikt voor elk type raam

Met de komst van een nieuwe zijgeleider voor montage van doekzonwering op het raamkader zal Renson in 2022 voor elk type raam een passende zijgeleider in het Fixscreen Minimal assortiment hebben. Deze stellen ze voor tijdens Polyclose aan de hand van onder meer technische demo’s. Bedoeling is om voor een efficiëntere montage van zonwering op alle raamprofielen te zorgen. Zonder dat je per project zelf op zoek moet naar een oplossing op maat.

De nieuwe zijgeleider is herkenbaar aan de benaming ‘Window Side’ of ‘.WS’. Het is de tweede in de rij zijgeleiders voor (zijdelingse) montage op het raamkader. Voor frontale montage op het profiel was er al het type ‘.W’. Dat werd nu omgedoopt tot ‘.WF’ (Window Front). Of een frontale of zijdelingse montage geschikter is, hangt af van het type raam. De .WF geleiders combineren perfect met zowel minimalistische als met standaard raamkaders. Terwijl de .WS geleiders perfect matchen met slanke, ‘steellook’ ramen en moderne, smalle (schuif)raamkaders, al dan niet in combinatie met (schuif)horren en/of Invisivent raamventilatieroosters.

De Fixscreen Minimal met .WS zijgeleiders.

Waterdichte montage

Een geïntegreerde rubberdichting op de achterkant van de nieuwe Fixscreen Minimal zijgeleiders garandeert een slagregendichte montage op het raam. En aangezien de geleiders standaard voorgeboord werden, kan je die voortaan nog sneller monteren.
Beide zijgeleiders zijn beschikbaar voor elk type doekkast (Small, Medium of Large), ook in combinatie met de base box M.W+ die je toelaat doekkast en zijgeleiders van de Fixscreen Minimal zonwering 40 millimeter naar voor te brengen. Dat maakt de Fixscreen Minimal ineens ook toepasbaar op ramen of deuren met klink aan de buitenzijde, op minimalistische ramen met hun kenmerkende verstevigingsprofielen of om een schuifhor of de buitenschuivende vleugel achter de doekzonwering te laten passeren.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details