NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Elegante wanddecoratie in 3D

Elegante wanddecoratie in 3D

Met de designelementen van Noël & Marquet is het kinderspel om in deze missie te slagen. Geregeld wordt de collectie uitgebreid met nieuwe innovatieve uitvoeringen die voorspruiten uit het creatieve brein van befaamde designers. Zoals de recente ‘PUZZLE’ van Kamelia Terzieva die als ‘tile’ wanden en plafonds een eigentijdse look geeft.

Met de ‘PUZZLE’ kunnen interieurontwerpers interessante structuren met ruimtelijke dieptes creëren.

Een van de paradepaardjes in het gamma van Noël & Marquet zijn de designelementen die als volledige wand of als accentdecoratie op muren en plafonds kunnen worden aangebracht. “Het zijn echte eyecatchers die interieurs een speciale uitstraling geven”, aldus Stephan Offermann, Head of Marketing. “Onze nieuwe ‘PUZZLE’ vormt hierop geen uitzondering. Elk element meet 380 op 380 op 31 millimeter en laat zich 360 graden draaien. Hierdoor kunnen interieurontwerpers hun creativiteit de vrije loop laten en interessante structuren met ruimtelijke dieptes creëren waarbij licht en schaduw voor de nodige optische effecten zorgen.”

Creatief met zuivere vormen

Voor deze uitbreiding van het gamma schakelde Noël & Marquet traditiegetrouw een befaamde designer in. Met haar jarenlange ervaring als bouwingenieur en binnenhuisarchitect was de Bulgaarse Kamelia Terzieva de geknipte persoon om een geraffineerd productdesign te ontwerpen. “Ze is gepassioneerd door de elegantie van zuivere vormen en de vele variatiemogelijkheden die deze bieden”, legt Stephan Offermann uit. “Met de ‘PUZZLE’ hebben we dan ook een designelement dat de collectie echt verrijkt. Dankzij de samenstelling uit polyurethaanschuim met hoge dichtheid is deze ‘wall tile’ een duurzaam lichtgewicht. De elementen worden aangeboden met een primerlaag in mat wit en kunnen met gelijk welke kleur worden afgewerkt. Door dit alles kunnen de ‘tiles’ zowel in private als industriële interieurs worden geïntegreerd. Het bevestigen op wanden en plafonds gebeurt het best met onze ‘ADEFIX®+ montagelijm.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details