NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Eigentijdse steellook voor elk interieur
steellook

Eigentijdse steellook voor elk interieur

Als dynamische onderneming in meubelbeslag en -onderdelen legt Du Pont zich sinds 1987 toe op maatwerk met een meerwaarde voor de klant. Het bedrijft evolueert mee met de meubelmarkt die continu in beweging is. Door in te spelen op interieurtrends breidt het gamma van Du Pont steeds verder uit. De Darby Doors steellook kaderdeuren zijn hier een krachtig bewijs van.

De zachte witte steellook geeft een elegante uitstraling aan elke realisatie.

De steellook trend in aluminium kaderdeuren is al een tijdje aan een opmars bezig. De matzwarte uitvoering kent al een vijftal jaren een groot succes. Vandaag komt ook de witte variant steeds vaker in beeld. Na de uitdrukkelijke vraag van interieurarchitecten om ook stalen kaderdeuren in het wit aan te bieden, besloot Du Pont om hun gamma Darby Doors uit te breiden. “We kozen bewust voor een moderne witte kleur in RAL9016”, vertelt Alain Leyssens, zaakvoerder bij Du Pont. “Deze zachte, neutrale tint is handig te combineren met elk design en doorheen het hele interieur. Van keuken tot slaapkamer en van dressing tot leefruimte.” 

Du Pont maakt alle kaderdeuren voor hun klanten op maat in hun eigen atelier. Net als voor de zwarte uitvoering zijn de mogelijkheden voor de witte Darby Doors-variant quasi eindeloos. “Wij maken nooit identieke kaderdeuren en dat zal wellicht ook nooit gebeuren”, benadrukt Alain. “Onze deuren zijn altijd uniek, specifiek ontworpen op maat van de klant en huisgemaakt in ons eigen atelier.” Door de nieuwe vestiging van Du Pont in Grobbendonk is de productiecapaciteit van het bedrijf enorm gestegen. Met de extra atelierruimte en een nieuwe CNC-machine worden klanten nog efficiënter geholpen. 

Van landelijk tot modern, de Darby Doors steellook kaderdeuren passen in elk interieur.

Spelen met maatwerk

De klant is koning bij Du Pont. Het kwalitatieve maatwerk is dan ook een meerwaarde in elk project. Met een online configurator stellen klanten of interieurarchitecten eenvoudig hun kaderdeur zelf samen: het aantal verdelingen, de positie van het glas en de materiaalsoort. Ze krijgen meteen een vrijblijvende, realistische offerte van hun gepersonaliseerde ontwerp. “Afhankelijk van de toepassing is er keuze uit wel 19 verschillende glasvullingen”, zegt Alain. “Zoveel opties maken het voor de klant natuurlijk moeilijker om te beslissen. Daarom denken we graag met hen mee. We begeleiden onze klanten met advies op maat van hun unieke project.”

De Darby-kaderdeuren zijn uitgerust met BLUM-scharnieren met een 3D-regeling. Zo garandeert Du Pont een perfecte uitlijning met andere keukenfronten. Hoewel de Darby Doors-collectie een greeploze tip-on opening heeft, biedt Du Pont ook een ruim gamma aan knoppen en grepen aan die ideaal combineren met zwarte of witte kaderdeuren. Naast de Darby Doors-kaderdeuren, kan je bij Du Pont terecht voor op maat gemaakte pivoterende deuren uit de Darby Pivot-collectie en Darby Slide-schuifdeuren. Ook voor elegant omkaderde badkamerspiegels ben je bij Du Pont aan het goede adres, net als voor maatwerk in ledverlichting. 

Klanten stellen zelf hun kaderdeuren samen: van uitlijning tot glassoort.

Service van a tot z

De webshop die Du Pont tijdens de pandemie noodgedwongen opstartte, bewijst nog steeds zijn nut. Klanten kiezen en bestellen eenvoudig wat ze nodig hebben. Alles wat in de catalogus staat, is op voorraad en wordt per commissie gratis geleverd met hun eigen transport. Op de verpakking kleeft een duidelijk etiket met het aantal materialen, een foto van de knop of greep en de referentie van de klant. Hierdoor wijzen klanten de bestelling meteen toe aan het juiste meubel. “Wij willen ons als groothandel in meubelbeslag onderscheiden door onze service”, vult Alain aan. “We staan dicht bij onze klanten en stellen ons flexibel op om zoveel mogelijk in te spelen op hun concrete wensen. “De dienstverlening aan onze klanten is voor ons het belangrijkste.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details