NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Efficiënter werken met Italiaanse lijmtoestellen
… tot lijmrollen.

Efficiënter werken met Italiaanse lijmtoestellen

Robaco is een gekende naam in de houtverwerkende industrie. Al decennialang is deze toeleverancier het adres bij uitstek voor lijmen en lijmapparatuur, kantenbanden, snijgereedschappen, schuurmiddelen, drevels, kunststof plinten, reinigers, scheidings- en glijmiddelen. “Onze missie? Het productieproces van onze klanten optimaliseren door kwalitatieve producten aan te bieden, zoals de toestellen van Pizzi”, zegt zaakvoerder Bruno Vermote.

Als exclusieve distributeur van de lijmaanbrengsystemen van Pizzi helpt Robaco je als vakman niet enkel tijd uit te sparen in het aanbrengen van lijmen maar ook in het reinigen van het gereedschap en werkstukken. Dat is twee keer winst met één toestel. Welke toepassing je ook nodig hebt, in het complete gamma vind je gegarandeerd de juiste toestellen voor jouw project. 

Het brede assortiment gaat van lijmrollen met lijmreservoir voor het handmatig inlijmen van massief hout en plaatmateriaal tot drukvaten (van 5, 8, 12 en 20 liter) voorzien van lijmpistolen met diverse en gepaste lijmaanbrengaccessoires. Zo wordt het verlijmen een makkelijke en snelle klus. De toestellen worden na gebruik in een mum van tijd gereinigd, klaar voor een volgende lijmklus. 

Van drukvaten met lijmpistolen en gepaste lijmaanbrengaccessoires…

Leverancier en persoonlijk adviseur

Robaco levert lijmen en de toestellen om ze aan te brengen. En daar stopt het niet. Bovenop het ruime gamma en de vlotte levering geeft het specialistenteam advies en uitleg. “Indien je dat wenst, komt een van onze experts zelfs bij je langs om een demo te geven. Zo zie je hoe een toestel werkt en wat het kan”, benadrukt Bruno Vermote.

Pizzi is een toonaangevende Italiaanse fabrikant gespecialiseerd in verlijmingssystemen en machines. Het bedrijf biedt een breed scala aan lijmoplossingen voor koudverlijming. Naast standaardproducten biedt Pizzi individuele oplossingen voor zowel handmatige als volautomatische systemen en machines. Voor houtlijm, PUR-lijm of voor het vernevelen van contactlijmen. Veertig jaar praktijkervaring maakt van Pizzi een partner voor elke lijmtechnologie: handmatige lijmdispensers, drukvaten en automatische lijmsystemen. Je ontdekt ze allemaal bij Robaco.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details