NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Efficiënte opslag van lange, zware goederen
De draagarmstellingen van OHRA zijn geschikt voor binnen …

Efficiënte opslag van lange, zware goederen

Met OHRA-draagarmstellingen

Lange, zware goederen efficiënt opslaan is makkelijker gezegd dan gedaan. Nochtans heeft slim stockeren ook voor dit type goederen tal van voordelen. Je benut de oppervlakte optimaal, vermindert de afstanden en het aantal manipulaties voor hef- en reachtrucks, en bedient je klanten sneller.

Daarom ontwikkelde OHRA draagarmstellingen of cantilevers uit warmgewalste profielen van 6 millimeter. Ze hebben een draagvermogen tot 1.900 kilogram per arm en een maximale armlengte van 2.200 millimeter. Hierdoor zijn ze geschikt voor de opslag van lange, zware goederen. 

Commercieel Verantwoordelijke Belux Bart Danneels: “OHRA-systemen kunnen zware gewichten en lange overspanningen aan omdat we uitsluitend warmgewalste IPE- of UNP-profielen gebruiken. Met een dikte van 6 millimeter overtreft OHRA alle andere spelers in de sector. Ook onze standaard paletstellingen worden uit warmgewalste IPE- of UNP-profielen vervaardigd. Daardoor overbruggen ze overspanningen van 4,5 meter en kunnen ze een gewicht aan tot wel 5 ton op deze lengte. Niettemin blijven de draagarmstellingen onze hoofdactiviteit in de bouw-, hout-, aluminium- en- pvc-sector.”

… en buiten.

OHRA biedt oplossingen voor complete opslaghallen met een ruim assortiment aan stellingen – voornamelijk palet- en draagarmstellingen – en draagstructuren. Deze vormen de basis voor de constructie van onder andere automatische magazijnen, stellingen voor verticale opslag, doorschuifstellingen, pushbackrekken en orderverzamelsystemen. Bovendien zijn de meeste systemen ook in vuurverzinkt staal beschikbaar. Kortom: de perfecte oplossingen voor binnen- en buitenopslag.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details