NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Eerste snoerloze pneumatische oplossing op 54V!

Eerste snoerloze pneumatische oplossing op 54V!

De serie DEWALT 54V XR FLEXVOLT-gereedschappen bieden de kracht van gesnoerd, gecombineerd met de vrijheid van snoerloos werken. De prestaties van de 54V XR FLEXVOLT elektrische gereedschappen overstegen reeds de verwachtingen van vele professionals. Nu komt DEWALT ook met ’s werelds eerste snoerloze pneumatische oplossing op 54V.

Pure kracht!
De 54V XR FLEXVOLT elektrische gereedschappen bieden een nooit eerder geziene snoerloze spanning, geschikt voor de zwaarste elektrische toepassingen. Op deze manier maakt DEWALT een einde aan het compromis tussen draagbaarheid en vermogen, tussen meer gebruiksgemak en een minder lange werktijd. DEWALT herschikte op die manier de complete markt van accugereedschappen. Zware toepassingen die tot nu toe nooit mogelijk waren op accu zijn realiteit – geworden en dit zonder een compromis te doen op de werktijd. Deze innovatie betekent dat je nu de kracht van 54V hebt, over het hele FLEXVOLT assortiment. Daardoor heb je niet langer een snoer nodig. De DEWALT XR FLEXVOLT accu is de enige accu die deze mogelijkheid biedt en bovendien terugwerkend compatibel is met het 18V platform.

54V XR FLEXVOLT
De DCC1054 XR FLEXVOLT compressor is een compleet snoerloos pneumatisch systeem dat ook nog eens heel licht is.

Primeur
De DCC1054 XR FLEXVOLT compressor is ’s werelds eerste snoerloze pneumatische oplossing op 54V! Als deel van het 54V XR FLEXVOLT-assortiment wordt deze 10 liter compressor aangedreven door een accu wat toelaat om pneumatische nailing overal op de jobsite toe te passen. Met de nieuwe OneTurn regulator laat deze compressor toe om de druk snel en makkelijk aan te passen. De DCC1054 compressor is heel gepast voor second fix applicaties of zelfs om bandenspanning aan te passen. Een compleet snoerloos pneumatisch systeem dat ook nog eens heel licht is.  Beter dan deze nieuwe 54V snoerloze compressor vind je ze niet!   

Tekst en Beeld: DEWALT

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details