NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Eerste slimme screens zonder sensoren of domoticasysteem
De bewoners genieten van een aangenaam binnenklimaat, ook tijdens de hete zomermaanden, zonder dat ze er omkijken naar hebben.

Eerste slimme screens zonder sensoren of domoticasysteem

Ideale oplossing voor verbouwing of bij na-installatie

Na de eerste windvaste screen met ritsgeleiders, pakt Renson als eerste fabrikant uit met een echte slimme sturing voor zonwering. De Solmate stuurt de screens automatisch aan, zonder dat je extra sensoren of aansluiting op een domoticasysteem moet voorzien. En dat is goed nieuws voor wie bij een verbouwing of na-installatie toch wil genieten van automatische, zelfregelende screens.

Doekzonwering houdt de zon buiten en draagt zo bij aan een aangename temperatuur binnenshuis. Ternminste als je de screens op het juiste moment neerlaat. Om een optimale werking van de zonwering te garanderen, gaat dat het best automatisch, via een slimme sturing zoals de Renson Solmate. Die baseert zich op actuele clouddata om de screens automatisch op het juiste moment neer te laten of op te halen. Bovendien stem je de werking via de app af op de woning, de ruimtes, het leefpatroon van de bewoners en het gekozen comfortniveau.

De Solmate-sturing maakt screens echt slim, zonder extra sensoren of domoticasysteem.

Eenvoudige opstap naar slim wooncomfort

Uniek aan de slimme sturing van Renson is de autonome werking. Solmate heeft geen extra sensoren of koppeling met een domoticasysteem nodig. Dat maakt de installatie eenvoudig en de technologie meteen klaar voor gebruik. In combinatie met de Somfy TaHoma en de Renson Connect-app werken de screens meteen accuraat en efficiënt. De bewoners genieten van een aangenaam binnenklimaat, ook tijdens de hete zomermaanden, zonder dat ze er omkijken naar hebben.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details