Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Software

Eenvoud loont bij administratieve software

Combo_Trio_1 kopiëren
Een duidelijke interface en webgebaseerde toegankelijkheid zijn essentieel voor het gebruiksgemak.

5 november 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Vraag is hoe je daarin slim selecteert, zodat je aan het einde van de rit niet opnieuw zit te zwoegen. Michaël Van Robaeys, zaakvoerder van Robaws, benoemt enkele aandachtspunten.

Tekst: Elise Noyez Beeld: Robaws

Afgestemd op jouw sector

Iedere sector heeft andere noden, ook wat administratie betreft. In projectmatige bedrijven zijn bijvoorbeeld planning en voor- en nacalculatie belangrijk. “Robaws werd daarom vanuit de buik van de bouwwereld ontwikkeld”, zegt Van Robaeys. “Feedback van zowel onze klanten als bouwgerelateerde adviesorganen vormde de basis voor de software.”

Altijd up to date

Noden evolueren, net zoals de technologie. Een goed softwarepakket evolueert mee, zodat je geen achterstand opbouwt. “Robaws past zich constant aan. Vaak ongemerkt, soms met een volledig nieuwe tool. Zo ontwikkelden we op vraag van de markt de mobiele werkbonapplicatie Wappy, die zowel apart als met Robaws gebruikt kan worden.”

De mobiele werkbonapplicatie Wappy kan een maand lang gratis getest worden.

Toegankelijk

Mobiel. Ook dat is een kernbegrip. “Als webgebaseerde tool is Robaws altijd en overal raadpleegbaar. Op computer, tablet of smartphone. Bovendien besteedden we bijzondere aandacht aan de user interface, zodat alles duidelijk en intuïtief werkt.”

Veelzijdig, maar eenvoudig

Meerwaarde ontstaat wanneer het softwarepakket verschillende functionaliteiten combineert. Te veel, aldus Van Robaeys, is ook niet goed. “De mogelijkheden van onze software zijn erg breed – van klantenbeheer en facturatie tot volledige planning en analyse – maar door verschillende formules aan te bieden, betaalt onze klant enkel voor wat hij nodig heeft. Daarnaast kunnen we Robaws eenvoudig koppelen met andere software en applicaties.”

Support

Tot slot onderstreept Van Robaeys het belang van support. “Elke samenwerking start met een demo en opleiding. Nadien blijven we dagelijks bereikbaar voor bijstand en advies. Wappy kan via www.wappy.io zelfs helemaal gratis getest worden.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details