NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Een uitgebreid gamma houtbewerkingsmachines
In de ruime showroom van DB&S staat een veertigtal machines demoklaar.

Een uitgebreid gamma houtbewerkingsmachines

Van gepassioneerde starter tot industrieel bedrijf: DB&S Machines in Hooglede-Gits heeft de passende houtbewerkingsmachine voor jou. Op maat van je wensen, noden en van je budget. In het ruime aanbod vind je kleinere en grote, indrukwekkende machines. Van gerenommeerde merken, met vertrouwde kwaliteit en de sterke service van DB&S.

Het uitgebreide aanbod van DB&S Machines reikt van 2- en 5-voudige combiné-machines tot volautomatisch platenmagazijn met opdeelzaag. De kracht van deze machinebouwer zit in de inhouse expertise en de focus op service, maar de sterke merken zijn de grootste kwaliteitsbelofte van DB&S Machines. “Met de machines van de Oostenrijkse Felder-group (Hammer, Felder, Format4 en Mayer), OTT en recent ook het Belgische Vertongen hebben we een antwoord op elke houtbewerkingsvraag”, verzekert marketingcoördinator Kristof Deman. “Deze merken staan stuk voor stuk voor hoge kwaliteit en een familiale achtergrond, net zoals DB&S.”

Felder en Hammer

De naam Felder doet bij de meeste houtbewerkers zeker een belletje rinkelen. De Felder- en Hammer-machines zijn een graag geziene hulp in ateliers van schrijnwerkers en houtbewerkers dankzij hun gebruiksgemak en lange levensduur. Twintig jaar geleden ontstond Format4 binnen de Felder-group, het premium merk dat het professionele gamma van Felder aanvulde met hoogwaardige CNC-machines (van 3 assen tot nesting), kantenlijmers (de Tempora-lijn), maar ook gestuurde standaardmachines (paneelzagen, schaafmachines, toupies, vlak-vandiktebanken en zo meer).

In de ruime toonzaal in Hooglede-Gits kan je de machines van Felder en Hammer uitgebreid bekijken. De experts geven je graag een demonstratie. Er staan meer dan veertig machines opgesteld, klaar om hun kunnen te tonen.

Format4, het premium merk van hoogwaardige CNC-machines.

OTT en Mayer

“Wie PUR-verlijming zegt, zegt automatisch OTT kantenlijmers”, weet Kristof Deman. “OTT is de pionier in PUR-verlijming en dus de onbetwistbare specialist hierin. DB&S is trots om al meer dan twintige jaar de exclusieve verdeler te zijn van dit topmerk in België.” Benieuwd naar de kwaliteiten van de Trans-Robot en de Storm+? Ontdek de automatisatiemogelijkheden van deze high-end kantenlijmer.

Ook de opdeelzagen (met of zonder automatisch beladingssysteem) van Mayer gelden als referentie in de sector. “Beide merken zijn familiebedrijven, specialiseren zich in één productengamma en zijn dan ook onklopbaar daarin. We bewijzen het graag met jouw materiaal. Breng een voorbeeld mee en daag ons uit.”

Van combinémachine tot volautomatisch platenmagazijn: je vindt het allemaal bij DB&S Machines.

Vertongen

Wereldtop van Belgische makelij: sinds 1 februari dit jaar verdeelt DB&S Machines ook Vertongen. Deze pennenbanken en profileermachines zijn helemaal ‘Made in Belgium’ en gekend voor hun unieke kwaliteiten. Ideaal voor wie veel ramen maakt en een professioneel resultaat wenst. Er staat altijd een pennenbank demoklaar in de showroom.

“Als vakman geïnteresseerd in één van onze machines? Benieuwd wat ze in praktijk kunnen? Een concrete vraag voor jouw atelier? Neem een kijkje op onze website of maak een afspraak met een van onze accountmanagers”, besluit Kristof Deman.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details