NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Je bent zeker van pasklaar maatwerk met een hoge afwerkingsgraad.

Een trap op maat van elk interieur

Trappen Smet maakt dagelijks trappen op maat, voor elke ruimte en in tal van settings. Perfect in lijn met het interieur of net als een sterk accent. Met hout als basis en ervaren schrijnwerkers als grote troef krijgt elk trapontwerp vorm in het eigen atelier. Van wentelende zoldertrap of zwevend modern model tot een klassieke spiltrap met authentiek smeedwerk.

Als familiebedrijf legt Trappen Smet zich al dertig jaar toe op doorgedreven maatwerk. Met Jonas en Jasper Desmet is de tweede generatie ondertussen volop actief in het familiebedrijf. En met succes. De trappenbouwer haalt vlot uitdagende projecten binnen, die ze stuk voor stuk zorgvuldig vormgeeft. Tot in de kleinste details. “Fijne bekleding, een knappe balustrade, een nauwkeurige afwerking, … Het zijn echt details die het totaalplaatje doen kloppen”, weet Jasper Desmet, salesmanager bij Trappen Smet. “Jarenlange ervaring maakt dat we elke vraag kunnen beantwoorden.”

Enkele van de expertises die Trappen Smet in eigen huis heeft zijn brandwerende trappen voor bedrijfsgebouwen of het perfect kopiëren van een oude trap voor complexe restauraties. Met hout als basismateriaal realiseert het team elke trap. Balustrade in metaal, glas, kleuren naar wens? Alles kan.

Rustiek…

Design, productie en plaatsing

Uiteraard voert Trappen Smet bestaande ontwerpen uit en produceert het bedrijf maatwerk voor professionele plaatsers. Evengoed nemen ze een project van a tot z in handen. Inclusief ontwerp en plaatsing. Jasper: “Elke trap is uniek en daar kan je best ver in gaan. Recht of met een kwartdraai, modern of rustiek, in een brede waaier aan kleuren en afwerkingen, … We loodsen onze klant met plezier doorheen elke fase. Van kennismaking en ontwerp tot de productie van het maatwerk en de vakkundige plaatsing. Voor elke stap in dit traject hebben we de juiste mensen aan boord. Toegewijd en opgeleid, om tot de perfecte trap te komen. En dan hebben we het niet enkel over esthetiek. 

Zeker bij trappen zijn ook comfort en veiligheid belangrijk. Een trap moet in de eerste plaats functioneel zijn. Al staan wij er uiteraard ook voor in dat het heel mooi oogt.”

… of modern.

Ook kwalitatieve binnendeuren uit eigen productie

De expertise en het moderne machinepark in het eigen atelier zet Trappen Smet ook graag in voor je binnendeuren op maat. In hout of met glas? Je bent zeker van pasklaar maatwerk met een hoge afwerkingsgraad. “Door doorgedreven maatwerk aan te bieden, is eigenlijk zowat alles mogelijk”, benadrukt Jasper Desmet. 

“Het is dan ook onmogelijk om alle opties te tonen, maar onze showroom geeft wel een goed idee van ons kennen en kunnen. We ontvangen je graag om samen de wensen en noden van een specifiek project in kaart te brengen. Met een zeventigtal trappen op ware grote, doe je ongetwijfeld voldoende inspiratie op. We vertalen je wensen en noden na dat eerste bezoek in een vrijblijvende offerte. Ga je akkoord? Dan wordt je trap of binnendeur in ons eigen atelier gefabriceerd volgens de regels van de kunst.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details