NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Een praktische keuken met Orgalux
Het Orgalux-ladesysteem van Van Hoecke bestaat in alle vormen en maten en voor alle mogelijke doeleinden.

Een praktische keuken met Orgalux

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas helpt al 55 jaar gepassioneerd haar klanten om hun interieur- en keukenprojecten tot in de puntjes af te werken. De jarenlange samenwerking met het Oostenrijkse Blum maakt van Van Hoecke de marktleider in de Benelux op vlak van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen. 

De afgelopen jaren is het speelvlak van Van Hoecke fors uitgebreid naar onder andere Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Met de inzet van meer dan 350 enthousiaste medewerkers en belangrijke lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar. Met TA’OR bracht Van Hoecke in 2014 een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt met oneindig veel mogelijkheden en ook hun vooruitstrevende ORGALUX-ladesysteem biedt voor steeds meer gebruikers een belangrijke houvast in het huishouden.

Creëer rust en orde in de keuken met het Orgalux-ladesysteem.

Comfortabel koken

De keuken en eetruimte spelen vaak een cruciale rol in huishoudens, overal ter wereld. Ze brengen families en vrienden samen voor een gezellige maaltijd. De keuken zou een warme, aangename plek moeten zijn waar mensen graag hun tijd doorbrengen, maar rammelende keukenlades waar je niets in terugvindt, dekselse deksels die nergens passen of zout met suiker verwarren tijdens het pannekoekenbakken strooien te vaak roet in dat lekkere eten. Dat vermijdt iedereen toch liever. Om de rust in de keuken te bewaren en om weer echt op gezelligheid en lekker eten te kunnen focussen, kwam Van Hoecke met het Orgalux-opbergsysteem. Deze handige verdeelsystemen en organizers voor keukens, badkamers en burelen maken in veel huishoudens een wereld van verschil.

Creëer orde en ruimte met Orgalux

De voorindelingen in de Orgalux-lades helpen om op een intuïtieve manier alles een vaste plaats te geven en keuken-, badkamer- of bureaulades logisch te ordenen. Met een beter overzicht over alle spullen vinden klanten hun materialen sneller terug en staan ze er vaak ook van versteld hoeveel extra ruimte er is in een opgeruimde lade. De voorgemonteerde lades bieden een perfecte finishing touch en transformeren elke keuken tot een praktische werkruimte waarin orde, design en gebruiksgemak centraal staan. Met oog voor ergonomie en duurzaamheid bewijst Van Hoecke dat praktisch en stijlvol hand in hand gaan. Vanuit die insteek startte het bedrijf in 1967 dan ook. “Wij gaan al 55 jaar lang elke dag opnieuw op zoek naar manieren om onze klanten nog beter te helpen,” klinkt het bij Van Hoecke. 

Basispakketten van TA’OR brengen jouw keuken naar een hoger niveau. (Beeld: Juan Wyns)

Zo besteld, zo geïnstalleerd

Het gebruiksgemak van de Orgalux-ladesystemen komt al tot uiting vanaf het bestelproces. Zo biedt Van Hoecke zeer overzichtelijke basispakketten aan die de klanten eenvoudig kunnen bestellen. De naam verklapt het al, deze pakketten werden ontwikkeld om een basis aan Orgalux-producten te kunnen aanbieden en bevatten alle musthaves die iedere keuken omtoveren tot een praktische werkplek waar elke kok, bakker of keukenprins(es) met plezier aan de slag gaat. In ieder basispakket zit een bestekindeling en een ruimere verdeling om werkbestek in op te bergen. Daarnaast zijn er uitgebreidere pakketten die ook nog enkele handige keukenhelpers zoals een messenhouder, foliesnijder, … bevatten. 

Met de Orgalux-indelingen komt het eten nog sneller op tafel. Laat het smaken.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details