NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Een overzichtelijke dressing met hoge designwaarde
Met Conero verdeelt Van Opstal een nieuw garderobesysteem met eindeloze mogelijkheden.

Een overzichtelijke dressing met hoge designwaarde

Wie bouwt of verbouwt houdt steeds vaker budget vrij voor een dressing. Een inloopkast of, als het even kan, een volledige kamer waar kledij, schoenen en accessoires overzichtelijk opgeborgen worden. Tenminste als je de juiste kast- en ladeoplossingen toevoegt. Met Conero verdeelt Van Opstal een nieuw garderobesysteem met eindeloze mogelijkheden en – in primeur – ’s werelds eerste kledinglift met extra bergruimte.

Design met een sterke identiteit. Daar houden ze van bij fabrikant Kesseböhmer. Bij Conero uit zich dat in herkenbare ronde vormen en een slanke uitvoering van de randen. Met houten accenten en de afwerkingen zwart of brons is er voor elke woonstijl een bijpassende garderobe inrichting.

Binnen het Conero-gamma is maatwerk geen loze belofte. Zo is de breedte van de elementen eenvoudig aanpasbaar, van 300 tot 1.000 millimeter. Dat betekent dat Conero zich volledig aanpast aan de kasten en lades in je project, in plaats van omgekeerd. Om aan elke vraag van de dressingliefhebber te beantwoorden, omvat het Conero-programma een aantal praktische oplossingen, die stuk voor stuk aanpasbaar zijn tot perfect maatwerk. Elk element is een uitgekiend evenwicht van gebruiksgemak, een optimaliseren van de ruimte en een sterk design.

Accessoires in de uittreklades maken de dressing nog overzichtelijker, zoals een schoeninzet.

Afstemmen op de vraag van de klant

De interne uittrekelementen zijn verkrijgbaar in hoogte 72 en 168 millimeter en met inbouwdiepte 475 millimeter. Fronten en achterwanden zijn mogelijk in zowat elk materiaal van 6 millimeter, zoals glas of gepoedercoat aluminium. Verder individualiseren? Dat kan met inlegmatten van stof. Accessoires in de uittreklades maken de dressing nog overzichtelijker, zoals een schoeninzet of houten opdelingen.

Nog meer uittrekelementen voor extra mogelijkheden? De basic pull-out vormt de basis voor heel wat handige features. Gebruik hem als uittrekbaar broekenrek of als wasmand, die discreet weggeborgen zit en toch vlot toegankelijk is. Het is een slimme en snelle manier om meer ruimte te creëren in de kleerkast. In een kast van één meter breed voeg je bijvoorbeeld vijftien hangers naast elkaar in. Door de optie om in twee niveau te werken, kan je in die compacte kast dus maar liefst dertig broeken kwijt. Netjes en overzichtelijk bovendien. Of wat dacht je van een zijdelingse uittreklade als creatief alternatief? Ideaal voor riemen, dassen en sjaals, ook in kleine – anders vergeten en verloren – restruimtes.

Met de kledinglift met extra legplank heeft Conero ook een primeur.

Unieke kledinglift

Een kledinglift is handig, maar het kan nog beter, vond Kesseböhmer. Voor Conero ontwikkelde het een kledinglift met extra legplank. Een kledinglift met bijkomende opbergruimte boven de kledingroede, dat is meteen een wereldprimeur. De gepatenteerde hefarm staat bovendien garant voor de beste hef- en daalkwaliteiten op de markt. Zelfs met een zware belasting hef je de kledinglift moeiteloos omhoog. De zelfregulerende bekrachtiging voorkomt dat het systeem op eender welk moment naar beneden zakt zonder manipulatie van de gebruiker. Het LGA-certificaat is het beste bewijs.

Met de vele indelingen bouw je lades op maat van de dressinggebruikers.

Gamma in beweging

Conero is nieuw en nog in volle ontwikkeling. Er komen nog complementaire artikelen bij. Binnen het accessoireluik van dit gamma zijn voorlopig de kledingroedes en de schoeneninzetten de prominente aanwezigen. De komende maanden en jaren zal Kesseböhmer ongetwijfeld nog bijkomende elementen en mogelijkheden toevoegen. Als verdeler volgt Van Opstal het op de voet, met jou als professional op de eerste rij om het te ontdekken.

Hal 6 – STAND 6202     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details