NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Een oplossing bij de hand in elke situatie

Een oplossing bij de hand in elke situatie

Als bouwprofessional kom je elke dag in nieuwe en speciale situaties terecht. Je gereedschap moet hierop voorzien zijn. Logisch dus dat je hoge verwachtingen hebt. Zowel op het gebied van vermogen, levensduur en werkcomfort, als op maat van je wisselende dagelijkse behoeften. Festool speelt hier op in met hybride schuurmachines en een oscillerende accu-machine.

De handpalmschuurmachines kenmerken zich door een hoog gebruikscomfort en straffe prestaties.

 

Volledige bewegingsvrijheid

Festool is een gevestigde, betrouwbare waarde in het land van elektrische gereedschappen en accessoires. De Duitse fabrikant brengt nu als eerste een reeks hybride handpalmschuurmachines op de markt: Festool ETSC 125, RTSC 400 en DTSC 400. Gebruikscomfort en bewegingsvrijheid staan hier voorop dankzij een gebalanceerde gewichtsverdeling en aangepaste ergonomie. De machines liggen perfect in de hand en wegen maar 1,4 kilogram. Zo speelt Festool in op de wisselende behoeftes van professionals. Die bewegingsvrijheid uit zich ook door het sterke 18 volt ERGO accupack met een capaciteit van 3,1 ampère en een langdurig, constant vermogen. Een lange gebruiksduur en korte oplaadtijd zorgen ervoor dat je de tweede batterij zorgeloos gebruikt terwijl de eerste al lang opgeladen is. Sluit je de machine toch liever aan op netstroom? Geen probleem.

Zelfs aan de minder vanzelfsprekende werkjes heeft Festool gedacht. De producent rust de toestellen uit met stofafzuiging, compatibel met een stofopvangzak of een stofzuigslang. Dat is stofvrij, gezond en met volledige visibiliteit werken. Ook in minder makkelijke situaties zoals verticale oppervlakken, bovenhands werken of het afwerken van randen. Met het snoerloze gemak er bovenop.

De ETSC 125 hoort in het rijtje nieuwe hybride handpalmschuurmachines.

 

Compleet gereedschapssysteem

Ook de nieuwe oscillerende accu-machine VECTURO OSC 18 past in het rijtje van gebruiksvriendelijk en snoerloos gereedschap. Met een krachtige 18 volt Li-ion-accu en de koolborstelloze EC-TEC-motor kan deze machine de zwaarste toepassingen aan. De EC-TEC-motor kent een rustige loop en je stelt het toerental traploos elektronisch in. De motor is via elastische dempingselementen met de behuizing verbonden. Zo wordt de vibratie tot een minimum beperkt en werk je nauwkeurig en comfortabel.

De VECTURO OSC 18 is technisch en ergonomisch optimaal voor alle zaag- en snijwerk. Ze is ongezien snel door de oscillatiehoek van 2 graden, stofvrij en eenvoudig te gebruiken. Bovendien is deze oscillerende machine uiterst precies dankzij de instelling van de invaldiepte, het exact aanbrengen aan de markering door het aanzetstuk en het eenvoudig oriënteren via de geleiderail. De accessoires en een bluetoothverbinding in het accupack die je stofzuiger automatisch laat starten maken dit toestel compleet. Een leuk extraatje: de VECTURO OSC 18 is compatibel met het hele Starlockgamma, een intelligent snelspansysteem dat zaagbladen in minder dan vier seconden vervangt. Snel, efficiënt en betrouwbaar.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details