NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
“Een klink is niet zomaar een klink”

“Een klink is niet zomaar een klink”

“Deurbeslag is een wezenlijk onderdeel van elk interieur”, klinkt het vastberaden bij Luc Denys, zaakvoerder van Finterio. “Er wordt jammer genoeg veel te licht overgegaan. Een klink is niet zomaar een functioneel item om de deur te openen, het is het resultaat van een doordacht design- en productieproces.”

Hetzelfde… maar toch anders

“Het is voor de leek misschien moeilijk te begrijpen, maar het is perfect mogelijk dat een klink in inox er negen keer hetzelfde kan uitzien en toch negen keer andere specificaties heeft”, aldus Denys. “Verschillende legeringen, verschillende afwerkingen, verschillende tendensen om te volgen en uit te werken… het speelt allemaal een rol. Finterio heeft een grote voorraad om op alle mogelijke vragen in te spelen. We zijn exclusief invoerder van de producten van enkele buitenlandse merken en ontwikkelen verder ons huismerk Cridea.” 

Klinkkennis

“Het is onze missie om onze klanten en hun klanten te begeleiden met de juiste informatie”, stelt Denys. “Pas dan weet iedereen de klink naar waarde te schatten. Beslissen welke klink het wordt, zal dan niet meer vlug vlug gebeuren, maar pas na rijp beraad, net als bij alle andere interieurbeslissingen. Neem zeker een kijkje op onze website www.finterio.be. We staan je uiteraard ook graag te woord.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details