Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Producten

“Een klink is niet zomaar een klink”

Foto-3-Finterio

Tekst | Tom Rampelbergh

Beeld | Finterio

1 oktober 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

“Deurbeslag is een wezenlijk onderdeel van elk interieur”, klinkt het vastberaden bij Luc Denys, zaakvoerder van Finterio. “Er wordt jammer genoeg veel te licht overgegaan. Een klink is niet zomaar een functioneel item om de deur te openen, het is het resultaat van een doordacht design- en productieproces.”

Hetzelfde… maar toch anders

“Het is voor de leek misschien moeilijk te begrijpen, maar het is perfect mogelijk dat een klink in inox er negen keer hetzelfde kan uitzien en toch negen keer andere specificaties heeft”, aldus Denys. “Verschillende legeringen, verschillende afwerkingen, verschillende tendensen om te volgen en uit te werken… het speelt allemaal een rol. Finterio heeft een grote voorraad om op alle mogelijke vragen in te spelen. We zijn exclusief invoerder van de producten van enkele buitenlandse merken en ontwikkelen verder ons huismerk Cridea.” 

Klinkkennis

“Het is onze missie om onze klanten en hun klanten te begeleiden met de juiste informatie”, stelt Denys. “Pas dan weet iedereen de klink naar waarde te schatten. Beslissen welke klink het wordt, zal dan niet meer vlug vlug gebeuren, maar pas na rijp beraad, net als bij alle andere interieurbeslissingen. Neem zeker een kijkje op onze website www.finterio.be. We staan je uiteraard ook graag te woord.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details