NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Een keuken afwerken in enkele muisklikken

Een keuken afwerken in enkele muisklikken

Mensen brengen gemiddeld drie jaar van hun leven in de keuken door. De afgelopen maanden is dat cijfer wellicht nog wat gestegen. Het is dus uitermate belangrijk dat de keuken praktisch ingericht is. De lade-indelingen en keukenhulpjes van Orgalux helpen daar bij. Van Hoecke, verdeler van Orgalux, zorgt er voor dat klanten snel en eenvoudig de juiste indelingen vinden voor hun projecten.

“Dankzij ons uitgebreid gamma hebben we voor nagenoeg iedere situatie de gepaste indeling”, vertelt Gilles Bontinck, productmanager Orgalux bij Van Hoecke. “De grote troef is dat ze perfect afgestemd zijn op de stijl, kleuren en maatvoeringen van Blum en TA’OR lades.” De indelingen zorgen voor de perfecte afwerking van elk (keuken)project, maar met zoveel mogelijkheden en een maatgevoelig product werd het soms moeilijk om de ideale indeling te vinden. Gelukkig wist Van Hoecke raad.

Slimme webshop

“Om onze klanten de zoektocht naar de perfecte indeling uit handen te nemen, ontwikkelden we in onze e-commerce omgeving een tool die in enkele muisklikken de juiste keuze helpt te maken”, vertelt Gilles. “Want eigenlijk hebben we in het winkelmandje al heel wat informatie over de lade. We kennen de kleur, de hoogte, de afmetingen, en zo meer.” De besteller moet dus enkel nog aangeven in welke ruimte de lade geplaatst zal worden en waarvoor die gebruikt zal worden. De webshop stelt dan zelf de lade-indelingen voor die perfect in die lade zouden passen.

“Het is voor onze klanten de makkelijkste manier om hun keuze te maken uit ons gamma van meer dan 9.000 lade-indelingen”, aldus Gilles. “Het geeft hen de kans hun projecten optimaal af te werken zonder zich zorgen te moeten maken over de juiste maatvoeringen.”

Ruim 50 jaar ervaring

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met Orgalux een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt.

Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van de Benelux en voert het al uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van 280 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details