NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Een geslaagde pre-opening voor Rogiers 2.0
De Morbidelli M100, één van de vele toppers in de toonzaal.

Een geslaagde pre-opening voor Rogiers 2.0

 Met een hapje en een drankje erbij, werden de eerste nieuwsgierigen rondgeleid door deskundige medewerkers. Dankzij de nodige maatregelen en grote ruimte konden ze het aantal bezoekers spreiden zodat alles veilig verliep.

Tekst en beeld: Rogiers

Het nieuwe gebouw, Rogiers 2.0, zou normaal gezien een grootse opening krijgen – die volgt nog – maar door de omstandigheden begon Rogiers alvast met een geringere pre-opening om klanten en andere geïnteresseerden al een eerste inkijk te geven. De reacties van de bezoekers waren stuk voor stuk positief. “En dat maakt onze glimlach natuurlijk alleen maar groter.”

SCM Live Show

Daarbovenop organiseerde SCM Group van dinsdag tot en met donderdag de enige echte SCM Live Show, met verscheidene webinars over onder andere CNC-bewerkingscentra voor de paneel- en meubelindustrie en alle innovaties in verband met de klassieke schrijnwerkerij. Ook de machines in het kader van oppervlakte- en vloertechnologieën en de bijbehorende software kwamen aan bod. De Morbidelli, Gabbiani, Startech, Superset NT en nog vele andere passeerden de revue, met elke dag een korte onderbreking om live vanuit Waregem verslag uit te brengen. Het enthousiasme spatte van het scherm en dat ging ook in Italië niet onopgemerkt voorbij.

Dankzij de zeer ruime toonzaal kan de werking van de machines zonder problemen worden gedemonstreerd.

“We zijn dan ook ontzettend trots op het resultaat”, klinkt het bij Rogiers. “De showroom, bar, burelen, polyvalente ruimtes, alles is voldoende ruim en straalt energie uit. Wanneer je binnenkomt in de showroom via het onthaal kom je uit op ons succesvolle SCM-gamma met een totaaloverzicht van alle klassieke machines, kantenlijmers en schuurmachines. Een van onze vele toppers in de toonzaal is de Morbidelli M100, die met zijn rijke uitrusting aan frees- en boormogelijkheden een grote bijdrage levert voor binneninrichting. Naast de klassieke machines is er een extra ruimte voorzien voor ons FOM Industrie-gamma voor het bewerken van profielen in aluminium en pvc. Het geheel werd praktisch ingericht om op een efficiënte manier bezoekers rond te leiden en demonstraties te geven. Rogiers 2.0 is een grote boost voor onze slogan ‘Leading machines. Ultimate service.’, onze klanten en medewerkers. Elk van hen is uiterst belangrijk.”

Een sterk beeld zegt meer dan duizend woorden

Om verder te gaan in deze positieve flow zochten we een sprekend beeld om te tonen dat we er voor de volle 200 procent voor gaan. En wie zoekt, die vindt. Op de nieuwe banner prijkt een echte rockchick met daarnaast de veelzeggende woorden ‘WOOD ROCKS’. Jawel, Rogiers is ready to rock! Dus hou je vast voor wat volgt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details