NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Een geschikte oplossing voor elke houtbewerkingsmachine op de werkvloer
Voegfrezen van Wirutex.

Een geschikte oplossing voor elke houtbewerkingsmachine op de werkvloer

Divers aanbod, verdeeld over verschillende productgroepen

Meubel-, keuken- en badkamerproducenten, interieurbouwers, schrijnwerkers, winkelinrichters, platenhandelaars, …, en ieder ander bedrijf dat actief plaatmateriaal of massief hout verwerkt, rekent op een toeleveringsbedrijf voor allerlei ondersteunende producten. Het Belgische familiebedrijf Robaco is zo’n partner die een divers aanbod aan producten combineert met een eigen slijpservice en een deskundige technische ondersteuning. Hun missie: het productieproces van de klant helpen optimaliseren.

Robaco is een unieke toeleverancier voor de houtbewerkingsindustrie. Het familiebedrijf heeft immers een ruim aanbod aan producten, verdeeld over verschillende productgroepen: lijmen, kantenbanden, snijgereedschappen, drevels, cleaners, schuurmiddelen, …. “We kunnen elke houbewerkingsmachine in het atelier met een van onze producten uitrusten. Bovendien hebben we een eigen slijpservice voor snijgereedschappen. We willen ons steentje bijdrage aan een vlot en probleemloos productieproces bij onze klanten. Daarvoor combineren we ons gamma met een doorgedreven expertise, die we continu verder ontplooien, en uitdiepen. We houden ook van persoonlijk contact. We bekijken samen met de klant het machinepark en bepalen zo waar we met onze producten het proces kunnen verbeteren, zowel op het vlak van afwerking als van verbruik”, stelt zaakvoerder Bruno Vermote. “We werken heel nauw samen met Wirutex, de Italiaanse producent van diamanten snijgereedschap, die intussen overgenomen werd door machinefabrikant Biesse. Deze fabrikant staat synoniem voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, produceert en levert heel snel en ontwikkelt continu nieuwe gereedschappen. Sinds de overname profileren ze zich steeds meer als een totaalproducent van snijgereedschappen.”

Robaco beschikt over een eigen slijpservice voor snijgereedschappen.

Verdeler van diverse merken

Robaco is een uitgelezen partner voor verschillende sterke merken. Naast een aantal eigen lijmen worden ook producten van Bostik, Den Braven en Rectavit verdeeld. De voorraad omvat ook kantenbanden van de merken Döllken en Hranipex. Voor de levering van kleine schuurbandjes of –schijfjes tot grote breedbanden voor industriële toepassingen werkt Robaco dan weer samen met de topmerk Mirka. “We zijn eveneens officieel verdeler van de reinigings- en scheidingsmiddelen van FSG Schäfer en binnen dit segment bieden we ook de producten van Acmos en Hranipex aan”, sluit Vermote af. “Uiteraard kunnen klanten bij ons terecht voor de nodige accessoires die het gebruik van deze producten vereenvoudigen. Ik denk daarbij aan drukvaten, pompsystemen, lijmpistolen, … en nog veel meer. De klant en zijn behoeften komen bij ons altijd op de eerste plaats.”    

Hal 1 – STAND 1109

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details