NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Een eigentijdse blokkendoos
De vernieuwde homepagina van Bermabru. De blokken nemen de surfer bij de hand.

Een eigentijdse blokkendoos

De websites van groothandels Bermabru en Berma-Decor zitten in een nieuw jasje . Het concept: een eigentijdse blokkendoos. Zo vindt de bezoeker vanaf vandaag naast technische info ook commerciële en visuele informatie. Bestellen kan uiteraard nog steeds online.

Meest bekeken items

Op het eerste deel van de vernieuwde website verzamelde Bermabru de meest geraadpleegde informatie, zoals catalogi, nieuwe producten, diverse brochures en belangrijke bedrijfsinformatie (vakantieperiodes, beursactiviteiten,…). Ook het professionele gedeelte van de website, veilig beschermd met een login, vind je hier. Een persoonlijk account geeft een handig overzicht van vroegere bestellingen, facturen en zo meer. De webshop bleef onveranderd, al wordt deze uiteraard steeds voorzien van nieuwe informatie, extra beeldmateriaal, montagehandleidingen en handige links. De catalogi en de webshop zijn rechtstreeks aan elkaar gelinkt via de artikelnummers. Dit geeft enerzijds de mogelijkheid tot snelle bestellingen en anderzijds ontstaat een mooi visueel overzicht van het artikel met eventuele aanvullingen of alternatieven.

Extra info

Het tweede deel van de website bestaat uit enkele blokken met themapagina’s. Hier verzamelt Bermabru extra achtergrondinformatie over bepaalde leveranciers of productgroepen. Bijkomende links verschaffen nog meer technische of commerciële info en beeldmateriaal door middel van eigen documentatie. Een link naar de belangrijkste partnerleveranciers en sociale media mag uiteraard niet ontbreken.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details