Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Houtbewerking

Een CNC-machine: ook voor jou!?

Je vindt 3-, 4- en 5-assen CNC-machines steeds vaker terug in een schrijnwerkersatelier. Het gebruiksgemak, de snelheid van uitvoeren en uiterste nauwkeurigheid kunnen meer en meer vakmensen overtuigen. Bij DB&S Machines in Hooglede-Gits vind je een uitgebreid gamma aan CNC-machines. Ook bij de nesting CNC-machines heb je een ruime keuze uit verschillende modellen, aangepast aan […]

dbs-kolibri-met-nesting

26 april 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Je vindt 3-, 4- en 5-assen CNC-machines steeds vaker terug in een schrijnwerkersatelier. Het gebruiksgemak, de snelheid van uitvoeren en uiterste nauwkeurigheid kunnen meer en meer vakmensen overtuigen. Bij DB&S Machines in Hooglede-Gits vind je een uitgebreid gamma aan CNC-machines. Ook bij de nesting CNC-machines heb je een ruime keuze uit verschillende modellen, aangepast aan jouw noden.

Profit H300 : de standaard bij 3- en 4-assige bewerkingen
Gangbare standaardproducten of unieke stukken? De veelzijdige Format-4 CNC-bewerkingscentra profit H200 en profit H300 produceren unieke stukken en grote series op een bijzonder efficiënte manier. Je investering is vanaf de eerste dag winstgevend.

Wees creatief met de 5-assige CNC Profit H350
De Profit H350 is een standaard 5-assen CNC-machine. Deze CNC garandeert grenzeloze creativiteit en beperkt tegelijkertijd de kosten voor aanschaf van speciale aggregaten en gereedschappen tot een minimum, tegen een betaalbare prijs. De Profit H350 is verkrijgbaar met standaard bewerkingsveld in X van 3000 mm en in lange versie van 5000 mm.

Ontdek de compacte Creator 950
Met zijn afmeting van minder dan vijf vierkante meter is deze Creator ideaal voor de kleinere atelier of als tweede CNC-bewerkingscenter. Hij neemt dan wel minder plaats in, maar je moet zeker niet inboeten op kwaliteit en mogelijkheden. Met deze volwaardige CNC kan je de vier zijden kalibreren en bewerken, de kopse kant boren en heb je een gereedschapswisselaar. Deze machine kan evengoed perfect deuren en massief bewerken. Optioneel kan deze doorloop CNC ook automatisch drevels inschieten en inlijmen.

CNC-machine

Kom langs en overtuig jezelf!
In onze ruime showroom in Hooglede-Gits kan je deze CNC-machines (en nog veel andere machines ook) bekijken. Op afspraak is een persoonlijke demo ook altijd mogelijk. Contacteer ons gerust!

Blijvende inzet op service
In de ruime showroom van DB&S in Hooglede-Gits kan je deze CNC-machines – en nog veel andere machines – bekijken. Op afspraak krijg je een persoonlijke demo. Service blijft namelijk een prioriteit voor DB&S. Vorig jaar werd de serviceafdeling gevoelig uitgebreid kwam er een extra servicestation in het Brusselse. 

De servicedienst is elke werkdag (ma-do van 09 uur tot 17 uur en vrijdag van 09 uur tot 15 uur) rechtstreeks bereikbaar op het nummer 051/62 25 11 of via mail op service@dbs-machines.be. Meer info vind je op onze website.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details