Platform voor de interieurbouwbranche
Houtbewerking

Een breed gamma houtbewerkingsmachines

Vanuit Hooglede-Gits levert DB&S alle soorten houtbewerkingsmachines. Als verdeler voor de Felder-group en de machines van OTT kiest DB&S voor vertrouwde kwaliteit. Net als zijn klanten. Van starter tot industrieel bedrijf: DB&S heeft op elk moment de geschikte houtbewerkingsmachines in zijn aanbod. Een multifunctionele combiné-machine of een volautomatisch platenmagazijn met opdeelzaag? Je kiest uit het […]

dbs-vooraan-met-groene-voeten-150dpi-kopieren

18 mei 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Vanuit Hooglede-Gits levert DB&S alle soorten houtbewerkingsmachines. Als verdeler voor de Felder-group en de machines van OTT kiest DB&S voor vertrouwde kwaliteit. Net als zijn klanten.

Van starter tot industrieel bedrijf: DB&S heeft op elk moment de geschikte houtbewerkingsmachines in zijn aanbod. Een multifunctionele combiné-machine of een volautomatisch platenmagazijn met opdeelzaag? Je kiest uit het ruime gamma van de Felder-group – Hammer, Felder, Format4 en Mayer – of een model van OTT. Dat is Duitse of Oostenrijkse kwaliteit met een familiale achtergrond.

kappa-590-in-showroom-kopieren

Je kan alle machines bekijken en uittesten in de DB&S-showroom in Gits. Er staan meer dan veertig modellen opgesteld.

 

Praktische aanvulling voor je atelier

Felder moeten we je als houtbewerker wellicht niet meer voorstellen. De machines
van Felder en Hammer zijn een graag geziene hulp in de ateliers van schrijnwerkers en houtbewerkers. “Het gebruiksgemak en de lange levensduur zijn redenen waarom veel houtbewerkers voor de Felder-group kiezen”, klinkt het bij DB&S Machines.

Zowat twintig jaar geleden trad ook Format4 toe tot de Felder Group. Dat premium merk bracht een breed aanbod aan hoogwaardige CNC-machines (van 3 assen tot nesting), kantenlijmers, maar ook gestuurde standaardmachines (schaafmachines, toupies, vlak-vandiktebanken, …) mee. Je kan alle machines bekijken en uittesten in de DB&S-showroom in Gits. Er staan meer dan veertig modellen opgesteld.

img_156img_1560-kopieren0-kopieren

“We staan gekend voor onze sterke dienst na verkoop.”

 

De lijmspecialist

Wie PUR-verlijming zegt, zegt OTT kantenlijmers. OTT is pionier in PUR-verlijming. En DB&S is al bijna twintig jaar de exclusieve verdeler van het merk in de Benelux. Binnenkort vind je in de showroom trouwens een robot, die toont hoe het verlijmen nog efficiënter kan.

Ook voor opdeelzagen heeft DB&S met Mayer een gerenommeerd merk in zijn rangen. Modellen met en zonder automatisch beladingssysteem staan in de showroom, klaar voor een persoonlijke demo. “Daag ons gerust uit. Breng je eigen materiaal mee. Wij tonen wat onze machines ermee kunnen”, roept DB&S op.

25 jaar ervaring en service

DB&S Machines is sinds 1995 actief op de markt van houtbewerkingsmachines. Die kwarteeuw ervaring, heeft zo zijn troeven. DB&S: “We spreken over onze machines vol passie en met kennis van zaken. Daar staan we voor gekend. Net als voor onze uitstekende dienst-na-verkoop. Kris, onze hoofdtechnieker, en zijn team helpen je graag verder. Ze lossen je probleem telefonisch op. Indien dat niet lukt, komt een van onze getrainde medewerkers met plezier bij je langs.”

Onderdelen of accessoires bestel je trouwens eenvoudig via de website. Je vindt er een serviceformulier, waar je je vraag of bestelling kan doorgeven. Je kan tijdens werkdagen ook van 8 tot 17 uur bellen naar 051 62 25 11.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%