NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Een bezoek aan de ultieme showroom voor de houtindustrie loont steeds de moeite
De HAND GUARD en andere formaatzagen van Altendorf zijn te bewonderen op stand D16 in hal 12.

Een bezoek aan de ultieme showroom voor de houtindustrie loont steeds de moeite

Onder het motto ‘Making more out of wood’ is LIGNA, de internationale vakbeurs bij uitstek voor de houtindustrie, van 15 tot 19 mei de place-to-be voor wie op zoek is naar innovatieve technologieën, processen en producten, en een vergelijking wil maken tussen merken en types. Het Noblesse-team verhuist voor een week naar Hannover en neemt zijn klanten en prospecten graag mee op een ‘innovation tour’ langs de standen van zijn partners.

Dit is het trefpunt voor de houtverwerkende industrie. Alle vooraanstaande spelers – ook de fabrikanten van houtbewerkingsmachines voor wie Noblesse als verdeler opereert – zullen er hun bestaande producten en nieuwste ontwikkelingen in de kijker zetten”, vertelt bestuurder Werner Kennes. “Heb je een specifiek project of wil je gewoon innovaties bekijken, neem dan gerust met ons contact op om een afspraak te maken op de stand van één of meerdere van onze partners. We kunnen je trouwens ook helpen om toegangskaarten te verkrijgen.”

Voor het gamma CNC-afkortzagen en langscirkelzagen van Störi Mantel kan je op stand D04 in hal 27 terecht.

Focus op hallen 12, 25 en 27

De partners van Noblesse zijn verspreid over de hallen 12, 25 en 27, de horizontale en verticale boomzagen, kantrechtbanken en meerbladzagen van Mebor staan zelfs in openlucht (FG L50). “De Duitse fabrikant Alterndorf toont de HAND GUARD en andere formaatzagen alsook zijn kantenaanlijmmachines op stand D16 in hal 12. Ook de verticale paneelzagen van Stiebig (B40) en de AL-KO stofafzuiging (D15) zijn in diezelfde hal te bewonderen. Voor de bandherzagen van Stenner, het Britse merk dat we al sinds 1958 vertegenwoordigen, nemen we je graag mee naar stand L46 in hal 25. In dezelfde beurshal zijn ook de pakketafkortzagen van Prinz (H25), de boomzagen van Artiglio (G2) en de slijpmachines voor bandzagen van Kohlbacher (N16) ondergebracht”, geeft Kennes een vooruitblik. “Onze Tsjechische partner Störi Mantel, al meer dan 27 jaar actief op de markt van de houtbewerkingsmachines, demonstreert zijn CNC-afkortzagen en langscirkelzagen op stand D04 in hal 27. Ook voor de meerbladzagen en andere systemen van de Duitse fabrikant Paul (B20) en het Italiaanse merk Storti (B12) zijn we in hal 27 op de juiste locatie, net als voor de schaafbanken van Gau Jing (E03), de radiaal- en versterkzagen van Omga (K59), de MVM-messenslijpmachines (B55) en de slijpmachines voor cirkelzaagbladen van Volmer (B58). De verplaatsing naar Hannover loont dus zeker de moeite.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details