NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Een alliantie van functionaliteit en comfort
Eenvoudig beheer van de vele functies dankzij de intuïtieve bediening via een duidelijk aanraakscherm.

Een alliantie van functionaliteit en comfort

Beschikbaar bij Noblesse: het Control 18 verticaal paneelzaagcenter van Striebig. De hoge automatiseringsgraad en de lange lijst aan mogelijkheden maken van deze stevige machine het hulpmiddel in elke werkplaats.

Uitgebreide basisuitrusting

Volledig automatisch zaagproces, een elektronisch systeem (EPS) om zowel de horizontale als de verticale zaagas tot op 1/10 millimeter nauwkeurig te positioneren, een laserstraal die de positie van het zaagblad op het materiaal aanduidt. De handige features van Control 18 zijn legio. De krachtige 5,5 kW zaagmotor zorgt voor voldoende vermogen om elke zaagklus te klaren. Een superstille zaaggroep dempt het geluid. De operator beheert eenvoudig en intuïtief alle functies van Control 18, in het Nederlands, via het 12” aanraakscherm met kleurendisplay. Afhankelijk van het gekozen type (9 afmetingen beschikbaar) bedraagt het zaagbereik tussen 3300 en 5300 millimeter lengte en 1680 en 2240 millimeter hoogte.

Zeg niet zomaar zaagmachine tegen Control 18, het eerste verticale opdeelcenter van Striebig.

Optimalisatiepakketten

Twee optimalisatiepakketten zijn beschikbaar om de hierboven opgesomde basisuitrusting te vervolledigen. BaseCut CON, de instapversie, laat toe stuklijsten te creëren en te optimaliseren. Met het ExpertCut CON is het mogelijk vanop de werkplek, met de Striebig optimalisatiesoftware, de stuklijsten te optimaliseren vanuit conventionele ERP of CAD programma’s. Komen eveneens mee met deze pakketten: het elektronisch positioneringssysteem EPS.x (voor verticale zaagsneden), een automatische zaagbalkpositionering ASP, een 12” touchscreen, etikettenprinter, LAN netwerkconnectie en een documentenhouder.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details