NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Duurzame en stijlvolle afwerking

Duurzame en stijlvolle afwerking

Een comfortabele en harmonieuze thuis creëren kan op veel manier. Door de meubelkeuze bijvoorbeeld. Niet alleen de materialen, maar ook de kleuren spelen hierbij een grote rol. Houten meubels zorgen voor een warme en gezellige sfeer, die versterkt wordt door de juiste kleurstelling.

Voor de optimale bescherming van meubels die gemaakt zijn van hout, biedt Osmo een ruime keuze aan producten voor de behandeling en verzorging. Deze producten zijn gebaseerd op natuurlijke oliën en wassen. De plantaardige grondstoffen worden in verschillende processen gezuiverd en vormen samen met andere ingrediënten producten die in droge toestand volkomen veilig zijn. Na behandeling met Osmo producten is een houten meubel bestand tegen bijvoorbeeld wijn, bier en cola.

Voor het aanbrengen wordt een Osmo Kwast, Microvezelroller, Padhouder of een pluisvrije doek aanbevolen.

Transparante of kleurlak

TopOil is een kleurloze of transparante olie-en -wascombinatie voor de behandeling van meubeloppervlakken van hout. In droge toestand is TopOil waterafstotend, bestand tegen speeksel en transpiratie volgens DIN 53160 en voedselveilig volgens Euronorm 1186, deel 5/14. Het is gebruiksklaar en hoeft niet te worden verdund, maar voorafgaand aan de toepassing moet je het product wel goed schudden. Voor het aanbrengen wordt een Osmo Kwast, Microvezelroller, Padhouder of een pluisvrije doek aanbevolen. Osmo TopOil is verkrijgbaar in zeven varianten: twee kleurloze versies, 3028 Zijdemat en 3058 Mat, evenals vijf kleuren, TopOil 3068 Natural, 3061 Acacia, 3037 Wit, 3038 Terra en 3039 Grafiet.

Door individuele kleuren met elkaar te mengen ontstaan unieke designerkleuren.

Unieke designerkleuren

Voor het aanbrengen van kleuraccenten als zowel transparante als dekkende oppervlakteafwerking is Osmo Wood Wax Finish geschikt. Het maakt een oneindige verscheidenheid aan kleuren mogelijk door individuele kleuren met elkaar te mengen en zo kunnen unieke designerkleuren worden gecreëerd. Maak van meubeldeuren, tafelbladen of lambrisering een echte eyecatcher met Osmo Wood Wax Finish en de two-tone techniek. Bij dit type toepassing wordt getextureerd hout dun gecoat in de eerste kleur. Na het drogen wordt het hout in de tweede kleur gecoat en afgeveegd terwijl de tweede laag nog nat is. Zo ontstaan ​​er unieke houtoppervlakken. Met keuze uit 25 verschillende kleuren kan je zowel subtiele als gedurfde accenten realiseren.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details