NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Duurzaam, voor mens en maatschappij – Al drie generaties lang de lijmspecialist
Bostik investeert in duurzame producten voor een betere wereld. (Beeld: Hasselblad H3D)

Duurzaam, voor mens en maatschappij – Al drie generaties lang de lijmspecialist

Het toeleveringsbedrijf voor houtverwerkende industrieën wordt gekenmerkt door haar technische kennis en advies over heel België. En ook door haar grote voorraad producten. Een greep uit hun assortiment lijmen van Bostik en Den Braven voor de interieurbouwer en schrijnwerker.

Bij Robaco staat inmiddels de derde generatie aan het roer. Iedereen in België die plaatmateriaal of massief hout bewerkt, kan bij de toeleverancier uit Sint-Eloois-Vijve terecht. Van schuurmiddelen en kanten over snijgereedschappen tot lijmen. En in die laatste categorie biedt Robaco een compleet gamma aan lijmen, gaande van standaard witte houtlijmen tot EVA/PO- of pursmeltlijmen, contactlijmen, enzovoort. Hiervoor werken ze samen met gerenommeerde merken en producenten, top in hun marktsegment.

Robaco selecteert haar producten en producenten zorgvuldig. Duurzaam is hierbij een zeer belangrijk argument. Zowel in de beleids- en strategieplannen is groen en duurzaamheid een rode draad bij Bostik. Robaco is dan ook trots om premium dealer van het merk te zijn. Duurzaamheid is niet enkel een marketingstrategie, het is een bewustmaking van iedereen in de sector om samen aan een betere wereld te bouwen. Dat toont Bostik met een minder milieubelastend assortiment met de allerhoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Het uitgebreide Premium Aware gamma van Bostik heeft innovatieve en milieuvriendelijke eigenschappen.

Innovatie in duurzaamheid

De innovatieve kracht en duurzaamheid vertaalt Bostik naar haar Premium Aware productgamma. Het is een revolutionair concept met een breed assortiment aan producten die langs de ene kant premium en aan de andere aware zijn. Premium door de innovatieve kwaliteiten met steeds de perfecte oplossing voor iedere toepassingen en een lange levensduur. Aware dankzij de duurzame, milieu- en gebruikersvriendelijke eigenschappen. Hierdoor zijn de producten geschikt voor LEED- en BREEAM-projecten. Daarnaast beschikken ze ook over de hoogste emissiecertificaten EC1PLUS en A1.

Specifieke toepassingen

Naast Bostik verdeelt Robaco ook de producten van Den Braven, geschikt voor de vakman of industrieel die competitieve aspecten voor specifieke toepassingen combineert met een diversiteit aan kleuren. Den Braven Zwaluw biedt kitten, lijmen, purschuimen en technische sprays van hoge kwaliteit.

Om deze twee merken onder de aandacht te brengen, heeft Robaco standaardpakketten in huis van Bostik en Den Braven. En dit voor voegkitten voor aansluitvoegen binnen, siliconekitten voor dilatatievoegen, hybride lijm- en voegkitten voor constructie en purschuimen. Samen bouwen we zo aan een meer duurzame wereld.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details