NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Dubbel feest

Dubbel feest

Redenen genoeg om te vieren bij Jowat. Tijdens de LIGNA-beurs in Hannover blies de Duitse lijmspecialist 100 kaarsjes uit. Tegelijkertijd zagen talloze PUR-highlights het levenslicht. 

Veel aandacht voor de Jowatherm-Reaktant MR-productgroep op de stand van Jowat. Deze reeks betreft immers de eerste keer dat de lijmfabrikant een uitgebreid portfolio van PUR-hotmelt-lijmen met een zeer laag monomeergehalte voor verschillende toepassingen presenteert. Dankzij dit lage gehalte is Jowat niet verplicht waarschuwende labels op de vaten te kleven.

Capaciteitsverhoging
Een grote groep gecertificeerde, vloeibare en uit één component bestaande PUR-prepolymeerkleefstoffen uit de Jowapur-serie voor dragende constructies, waaronder dakspanten, kreeg eveneens de nodige bijval. Het assortiment omvat producten voor handmatige tot zeer snelle, geautomatiseerde verbindingsprocessen. “Een geoptimaliseerde verhouding tussen tijd en assemblage leidt tot een onmiddellijke en duidelijke toename van de capaciteit”, horen we op de stand. “En dit zelfs zonder dat zware investeringen nodig zijn. Een eenvoudige verandering van de lijm volstaat.”

Een eeuw jong
Sinds de eerste editie van LIGNA is Jowat er bij. Het stond dan ook als een paal boven water dat deze verjaardag tijdens de beurs werd gevierd. Een toepasselijk motto en een speciale website waar de geschiedenis van de lijmfabrikant tot in detail wordt verteld (www.jowat100.com) luisterden deze mijlpaal verder op. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details