NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Draaideurdempers toegevoegd aan gamma deursystemen
Met een gedempte potscharnier bewegen de draai- en vouw-inschuifbeslagen van Hawa Sliding Solutions nu nog stiller en comfortabeler.

Draaideurdempers toegevoegd aan gamma deursystemen

Fluisterstille schuifdeuren bestaan al 50 jaar bij Hawa Sliding Solutions. Met draaideurdempers pakt de specialist voor comfortabel schuiven nu ook de laatste mogelijke geluidsbronnen aan. Je opent en sluit de deuren zo nog eenvoudiger en vooral stiller.

Meubeldeuren draaien, vouwen, inschuiven en ze geruisloos in smalle parkeernissen laten verdwijnen: het kan. De draai-, vouw- en inschuifdeurbeslagen uit de Hawa Concepta-familie doen dit met een potscharnier nu nog betrouwbaarder en comfortabeler. De kast is stil. De dempers, die onzichtbaar in het potscharnier zijn geïntegreerd, zorgen voor een aangename, stille sluiting, zowel bij de Hawa Concepta- als bij de Hawa Folding Concepta-deursets. Inboordempers kunnen achterwege worden gelaten. De boring van het scharnier is een beetje verplaatst en de garnituren worden geleverd met nieuwe aanslagkappen.

De schuifoplossing Hawa Concepta biedt flexibele combinatiemogelijkheden, gebruiksgemak en talrijke vormgevingsmogelijkheden voor ombouwbare ruimtes en elegante opbergoplossingen. Hiermee kunnen ruimtes multifunctioneel worden gebruikt, bijvoorbeeld wanneer ze keukens verbergen of tevoorschijn toveren, de slaapkamer veranderen in een thuiskantoor, het kantoor transformeren in een multimediaruimte of de gang in een wasruimte – afhankelijk van wat er achter de deuren schuilgaat. 

Met de schuifbeslagfamilie Hawa Concepta kunnen ruimtes multifunctioneel worden gebruikt.

Beslagsystemen combineren

De gemakkelijke combineerbaarheid van de twee beslagsystemen tot twee-, drie- en vierdeursfronten zonder middenwanden, aangevuld met de eenvoudige elegantie van de kleurloze en zwart geanodiseerde profielen zetten aan tot creativiteit. Gebruikers profiteren van een minimale montagetijd. Eenvoudige positie- en potscharnierboringen geven de richting aan. Er is verder geen verwerking nodig. Alle componenten worden op de tussenwand geschroefd. De schaartechnologie, waarmee de deur in de nis wordt verplaatst, garandeert een soepele loop en een groot gebruiksgemak, zelfs bij zware deuren. Een kanteling van de deur bij draaien, vouwen en inschuiven is onmogelijk, benadrukt de fabrikant. 

De technologie is onderhoudsvrij en maakt een optimaal gebruik van de kastdiepte mogelijk met een kleine deuroverhang in vergelijking met de corpus. Alle instellingen, ook bij volledig geïntegreerde systemen, gebeuren vanaf de voorkant en zonder demontage van meubeldelen. Dit is vooral goed nieuws voor verwerkers, omdat zelfs zware deuren gemakkelijk kunnen worden aangepast. De Hawa Concepta-familie kan eenvoudig op maat van verschillende deurafmetingen gemaakt worden.

De Zwitserse achtergrond van Hawa Sliding Solutions is meteen een garantie voor betrouwbaarheid, precisie en innovatiezin. Als meer dan 50 jaar pioniert Hawa, onder meer met zijn hoogwaardige deursystemen, waarin elk detail telt. De R&D-afdeling blijft nieuwe concepten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. De nog stillere werking is een voorbeeld van de factoren waarmee het specialistenteam elke dag het verschil maakt.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details