Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Sectornieuws

Digitaal en analoog als complementaire platformen. Countdown naar ‘Häfele Discoveries’

‘Häfele Discoveries’ combineert een digitaal platform, virtuele showroom en een lokaal evenementenconcept. De voorbereidingen voor de internationale beursformule draaien op volle toeren. Bij het begin van interzum@home op 4 mei 2021 vertrekt het ‘ruimteschip’ van Häfele op maidentrip naar de partners over de hele wereld.

Hâfele_Scan_Funktion_Titel_2

3 mei 2021 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

We care. Zo luidt het centrale motto van het innovatieve belevingsplatform. ‘Häfele Discoveries’ voegt een bijzondere formule toe aan Interzum 2021. Häfele stelt tal van nieuwe diensten en een explosie aan productinnovaties voor het eerst virtueel voor vanaf 4 mei, de klok rond. Nadien organiseert de beslagspecialist plaatselijke roadshows in de buurt van hun klanten. Via de nieuwsbrief van Häfele krijg je alle belangrijke informatie, de data van de roadshows en je persoonlijke toegangsgegevens voor het online platform.

Een digitale beursstand

Al sinds het prille begin, ondertussen 62 jaar geleden, is Häfele trouw op post als standhouder tijdens Interzum. Dit jaar slaat de beurs noodgedwongen nieuwe wegen in. Häfele zet zelf ook actief in op de digitale ontmoeting, met de ontwikkeling van het eigen ‘Häfele Discoveries’-platform. Dat doet dienst als digitale Interzum-beursstand en meteen ook als virtuele showroom. Je ontdekt er het volledige scala aan producten en thema’s van Häfele. Bovendien is de digitale stek gebouwd met oog op persoonlijke communicatie. Precies zoals op een echte beursstand mogelijk zou geweest zijn. “Van persoonlijke ontmoetingen via een intensieve, digitale dialoog tot en met de beleving van de Häfele-wereld in nieuwe dimensies: klantennabijheid en een allesomvattende dienstverlening komen zoals steeds op de eerste plaats”, klinkt het bij Häfele. “Onze vijftien thema- en productwerelden zijn digitaal even tastbaar als in de realiteit.”

Häfele Discoveries is de nieuwe virtuele ontmoetingswereld van de beslagspecialist.

Virtuele themawerelden

Naast boeiende informatie rond de thema’s functionaliteit, licht, akoestiek en netwerken ontdek je als bezoeker ook nieuwigheden in de assortimenten van meubel- en bouwbeslag. Bovendien wordt er in de belevingswerelden veel inspiratie voor intelligente ruimteoplossingen aangereikt. Om slechts enkele voorbeelden te geven: je dompelt je onder in innovatieve keukenensceneringen, slimme woon- en kantoorruimtes en comfortabele caravans met intelligente interieuroplossingen. De toekomstvisies van Häfele beleef je bovendien ook in groots geënsceneerde microliving appartementen en hotels. Belevingen die zeer comfortabel en de klok rond te ervaren zijn vanuit de eigen werk- of woonruimte.

Een eerste testgebruiker is alvast enthousiast over het opzet. “Het digitale Häfele Discoveries-platform doet meer aan een computerspel denken dan aan een virtuele showroom. Het bezoek wekt enthousiasme. Je navigeert gemakkelijk door een uniek universum, laat je inspireren en vergeet even alles om je heen”, klinkt het.

Tot eind 2021 onderweg

De virtuele belevingswereld is vanaf 4 mei beschikbaar via discoveries.hafele.com. Heb je van 4 tot 7 mei – tijdens interzum@home – geen tijd voor een bezoek? Geen nood. Häfele Discoveries blijft online beschikbaar tot eind 2021. Inclusief alle innovaties en live presentaties van tijdens het evenement. Via videochat doe je bovendien vrijblijvend beroep op de vakkennis en expertise. Bij Häfele kijken ze er alvast naar uit om klanten opnieuw (digitaal) te ontmoeten. “Op deze manier zetten we het potentieel en de mogelijkheden voor bedrijven in de verf. Bovendien leven we op deze manier samen toe naar de fysieke beursstand op Interzum 2023 in Keulen. Dat wordt ongetwijfeld een mooi moment. Häfele viert er dan haar honderdjarig bestaan. We hopen dat iedereen er bij is!”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details