NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
DEWALT Launch Powerstack – The next dimension in power

DEWALT Launch Powerstack – The next dimension in power

DEWALT® is ’s werelds eerste merk van elektrisch gereedschap dat gestapelde accu-celtechnologie gebruikt. Deze baanbrekende innovatie luidt een nieuw tijdperk in voor de prestaties van snoerloos elektrisch gereedschap. 

De revolutionaire techniek van de compacte DEWALT POWERSTACK™ 18V-accu levert 50% meer vermogen1 in een 25% compacter2 ontwerp en ontketent zo THE NEXT DIMENSION IN POWER™ 

DEWALT®, een onderdeel van Stanley Black & Decker (NYSE: SWK) en leider in totaaloplossingen voor de bouwsector, kondigde op 13 oktober de wereldwijde lancering van de compacte DEWALT POWERSTACK™ 18V-accu aan. Deze baanbrekende innovatie is vanaf 1 februari 2022 beschikbaar in de Benelux. 

Met de DEWALT POWERSTACK™-accu is DEWALT het eerste grote merk van elektrisch gereedschap ter wereld dat gestapelde accu-celtechnologie gebruikt voor de bouwsector. Dit revolutionaire ontwerp levert de lichtste en krachtigste compacte accu van DEWALT op3. Kenmerken en voordelen: 

  • 50% meer vermogen1 voor brede toepassingsmogelijkheden en snelle prestaties met snoerloos gereedschap 
  • 25% compacter2 en lichter, ontworpen door DEWALT voor wendbaarheid van het gereedschap, hoge precisie en minder vermoeidheid bij gebruik in krappe werkruimten 
  • Tweemaal de levensduur4 met als voordeel voor de gebruiker een hogere totale investeringswaarde 

“De DEWALT POWERSTACK-technologie voor compacte 18V-accu’s is een baanbrekende accu-innovatie in de sector van elektrisch gereedschap”, zegt Jaime Ramirez, Executive Vice President & President van Global Tools & Storage voor Stanley Black & Decker. “Ons baanbrekende, betrouwbare lithium-ionaccupack is een nieuwe mijlpaal voor de prestaties van snoerloos elektrisch gereedschap en helpt om het volledige potentieel van de snoerloze werkplek van de toekomst te realiseren. De DEWALT POWERSTACKaccu is een belangrijk staaltje techniek. Het is een afspiegeling van een lange geschiedenis innovatief leiderschap bij DEWALT en van het feit dat we onze klanten voortdurend het beste snoerloze elektrische gereedschap op de markt willen bieden.”

Bovendien heeft de accu diverse eigenschappen die de functionaliteit ervan optimaliseren. De accu heeft een ledindicator die de laadstand van de accu aangeeft, zodat de eindgebruiker ongeplande werkonderbrekingen kan vermijden, en is ontworpen met een duurzame, rubberen bovenlaag die niet schuurt, schokbestendig is en afgewerkte oppervlakken helpt te beschermen. De accu is ideaal voor snij-, boor- en bevestigingstoepassingen, precisie- en afwerkingsklussen en in krappe ruimtes. De compacte DEWALT POWERSTACK18V-accu is compatibel met alle DEWALT 18V XR-gereedschap en laders in het 18V XR-systeem. 

Sinds 1924 is DEWALT een pionier met baanbrekende technologie en produceert het producten van wereldklasse, gebaseerd op de behoeften van de klant om elke klus te klaren. Van de introductie van XR FLEXVOLT®-accu’s, ’s werelds eerste accu’s die automatisch van spanning veranderen wanneer gebruikers van gereedschap wisselen, tot TOOL CONNECT™-software die wereldwijd inventarissen beheert via Bluetooth®. DEWALT is toegewijd om aan de eisen van professionals te voldoen en is trots op de onthulling van de DEWALT POWERSTACK™-accu, THE NEXT DIMENSION IN POWER™. 

1vs. accu DCB183, onbelast 
2Afmetingen vs. accu DCB183 
3vs. DEWALT 18V XR-accu’s van 2Ah of minder; onbelast. 
4Laadcycli vs. accu DCB183 

Het woordmerk en de logo’s van Bluetooth® zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en DEWALT gebruikt deze markeringen onder licentie. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details