Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Houtbewerking

Designcollectie met passende kantenbanden

OSTERMANN_Kantenneuheit_Pfleiderer_202012_press kopiëren

Tekst | Els Jonckheere

Beeld | Ostermann

19 maart 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Interessant voor de keuken-, meubel- en interieurbouwers die hiermee creatief aan de slag gaan. Tenminste, als ook de passende kantenbanden beschikbaar zijn. En precies dat is de sterkte van Ostermann. Zo kan je er nu al terecht voor de kantenbanden van de Design Collectie 2021-2024 van Pfleiderer.

Met de Design Collectie 2021-2024 geeft Pfleiderer het motto ‘Make Your Visions Work’ een indrukwekkend invulling. Er zijn maar liefst 284 kleuren en decors van dit plaatmateriaal beschikbaar. “Alle variaties zijn in HPL verkrijgbaar”, aldus Alain van der Kuylen, CEO van Ostermann België. “Daarvan worden 139 uitvoeringen ook als direct gelamineerde DecoBoard op de markt gebracht. Een erg interessant gamma dus, dat de keuken-, meubel- en interieurbouwers zonder twijfel zal inspireren om unieke creaties te realiseren. Ostermann gelooft alvast sterk in de mogelijkheden van deze Design Collectie 2021-2024. We zorgen er dan ook graag voor dat de vakman meteen aan de slag kan. Gelijktijdig met de lancering van het plaatmateriaal hebben we ons gamma met de passende kantenbanden uitgebreid. Deze zijn sinds januari allemaal uit voorraad leverbaar. Zelfs in kleine hoeveelheden, vanaf 1 meter. We bieden vier standaardafmetingen – 23, 33, 43 en 100 millimeter – met een dikte van 1 of 2 millimeter aan. Een deel van de reeks bezit een zacht en mat microstructuuroppervlak dat erg geraffineerd en chic oogt.” 

Voor elk wat wils

Ongeveer de helft van de nieuwe Pfleiderer collectie bestaat uit unikleuren. Naast intensieve kleuren zijn ook de rustigere pastel- en taupetinten beschikbaar. “Daarnaast is er keuze uit meer dan veertig neutrale unikleuren, van icy white tot grafietzwart”, zegt Alain Van der Kuylen. “De plaatmaterialen zijn eveneens in de nieuwe SD Sandpearl verkrijgbaar: een zanderige en homogene parelstructuur. Verder zijn er meer dan vijftig materiaalreproducties in metaal-, beton-, textiel- en steenoptiek of met grafische motieven. En last but not least: een tachtigtal houtdecors.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details