NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Decoratieve plaatmaterialen met creatieve en technische meerwaarde
De nieuwe intus.®-collectie biedt een totaaloplossing met duurzame materialen, natuurgetrouwe decoren en hedendaagse designkleuren. (Beeld: Vogelsaenger)

Decoratieve plaatmaterialen met creatieve en technische meerwaarde

Als specialist in decoratief plaatmateriaal heeft Vanca een ruim aanbod voor binnen- en buitenprojecten. Het gamma gaat van decorspaanplaat over laminaat (HPL) tot compact. Na het nieuwe merk Roxer. is er nu ook de intus.®-collectie.

Doorheen de jaren bouwde Vanca een uitgebreid en kwalitatief assortiment aan decoratief plaatmateriaal uit. Zo is het plaatverwerkend bedrijf uit Gullegem verdeler van sterke merken zoals Fenix, Arpa en Formica. Om nog beter in te spelen op de noden van de interieurbouwer blijft Vanca de mogelijkheden uitbreiden. Na Roxer, hoogwaardige vloer- en wandbekleding, maakt nu de intus.®-collectie zijn intrede. Deze compleet nieuwe collectie biedt een totaaloplossing met duurzame materialen, natuurgetrouwe decoren en hedendaagse designkleuren. Hout, metaal, marmer, natuursteen en linnen decoren worden gecombineerd met eigentijdse matte uni kleuren voor een exclusief resultaat. SM’art, Lombardo, FENIX®, Arpa en Corpus zijn intus.®-partners. De 171 decoren uit de intus.®-collectie zijn leverbaar uit stock, zowel in HPL (+ verlijmd), decorspaanplaat als ABS kantenband.

Maatwerk en inspiratie

Naast kwalitatieve en gevarieerde producten is service een belangrijke pijler bij Vanca. Met Forma verzagen ze werk- en tafelbladen op maat voor de interieurbouwer. Het hedendaagse machinepark werd recent uitgebreid met een nieuwe lijn voor verlijming van groot formaat HPL (2.800×2.007). Dit geeft de vakman alle mogelijkheden, ook voor complexe projecten. De samenwerking met Witon, sinds eind 2021, laat dan weer toe om die ondersteuning nog verder uit te bouwen en het distributienetwerk te vergroten.
Verder is er de recente creatie van Panellab. Deze creatieve hub is er zowel fysiek als digitaal in Gullegem, Herk-de-Stad en Mill (Nederland). In de Panellabs kan je als architect, designer en interieurbouwer diverse decoratieve plaatmaterialen zowel in kunststof als in echt hout (fineer van Placabois) – over de merken en collecties heen (Fenix, Arpa, Formica, …) – op groot formaat bekijken, combineren en moodboards samenstellen. Onze Panellabs bieden een totaaloplossing en zijn de ideale inpiratiebron voor succesvolle interieurprojecten.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details