NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Decoratieve lijsten en elementen voor elk interieur

Decoratieve lijsten en elementen voor elk interieur

Voor een make-over van een interieur is niet per se een renovatie nodig. Met de decoratieve elementen en de wand- en plafondlijsten van Noël & Marquet geef je elk interieur in een handomdraai een persoonlijke touch. Modern, klassiek, tijdloos, puristisch of gewoon gezellig? De interieurelementen zijn er voor elke stijl.

Muren cachet geven door middel van leuke, optische effecten. Net dat is het doel van de plafond- en wandlijsten en de decoratieve elementen van Noël & Marquet. Dat de interieurelementen schilderklaar zijn, zorgt voor oneindige mogelijkheden. Als subtiele blikvanger of uitgesproken kleuraccent bijvoorbeeld. De plafondlijsten en plinten zijn beschikbaar in uiteenlopende uitvoeringen, van minimalistisch tot weelderig. Ook de groottes en vormen zijn legio. Zo kan je als binnenhuisarchitect quasi eindeloos variëren en opvallende toetsen aanbrengen in je projecten. Kwestie van je creatief ei kwijt te kunnen.

Met de sierlijsten breng je accenten aan in de ruimte.

Grafisch werk op muur en plafond

Met de sierlijsten breng je eenvoudig grafische accenten aan in de ruimte. Door te spelen met symmetrische of net asymmetrische sierlijsten creëer je zelf patronen. Om het effect van de sierlijsten te versterken trek je bepaalde kleurelementen van het interieur door. Of je gooit het over een andere boeg en werkt bewust met uitgesproken contrasten. Ruimtes die eerder functioneel zijn ingericht kan je met de wand- en plafondlijsten snel opwaarderen met een meer dynamische uitstraling als resultaat. Wil je de sfeer in de ruimte een ferme boost geven? Dan kan je de plafond- en wandlijsten van Noël & Marquet combineren met indirecte verlichting voor een aangename woon- en leefruimte. 

Zo creëer je visuele effecten aan de muur en het plafond op maat van elke ruimte. Door een uitgedachte kleurcombinatie voor muurverf en behang ademt een ruimte orde en structuur uit. Niet enkel op effen muren, maar ook op structuurbehang. En daar stopt het niet. Je kan de lijsten gebruiken voor de randafwerking van schilderijen, deuren en ramen. Dankzij de hoge materiaaldichtheid krijg je de bescherming tegen beschadiging van je muren, ramen en deuren en bovenop.

Uitgesproken contrasten versterken het effect van de sierlijsten.

Bekroonde 3D-elementen

Als alternatief zijn er de 3D design Wandpanelen en Muurtegels uit de ARSTYL-collectie. Deze originele wandelementen van de hand van internationaal vermaarde designers creëren door hun unieke structuren en vormen persoonlijke leef- en woonwerelden met karakter. Niet enkel binnen de vier muren van een woning trouwens. Ook voor openbare ruimtes zijn deze decoratieve elementen in polyurethaan populair. 

Ook deze elementen zijn schilderklaar en veelzijdig. Je brengt hier en daar een paneel of tegel aan als blikvanger of je bekleedt er grotere vlakken of zelfs volledige muren mee. Ga voor wit op een gekleurde wand, of kies net voor toon-op-toon met de kleur van de muur de panelen of tegels zorgen altijd weer voor dat ietsje extra en maken ieder vertrek meteen een stuk fraaier. Uiteraard kun je die 3D wandpanelen ook gewoon met licht combineren om een aangename sfeer te creëren. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details