NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De wereld van de houtindustrie en bosbouw op LIGNA 2019

De wereld van de houtindustrie en bosbouw op LIGNA 2019

Van 27 tot en met 31 mei 2019 komen zo’n 1500 bedrijven samen op LIGNA in Hannover, ’s werelds belangrijkste vakbeurs voor machines, gereedschappen en installaties voor de houtindustrie en de bosbouw. Zij presenteren er hun ideeën en oplossingen voor de hele houtwaardeketen, van bosbouwtechnologie en de productie van panelen op basis van hout tot oppervlaktetechnologie en machines voor de meubel- en houtbewerkingsindustrie.

LIGNA zal de nadruk leggen op drie thema’s: ‘Integrated Woodworking – Customized Solutions’, ‘Smart Surface Technologies’ en ‘Access to Resources and Technology’. Dit laatste is ook het thema van de Wood Industry Summit in hal 26, een belangrijke bijeenkomst van technologieleveranciers voor de bosbouw en de primaire houtverwerkende industrie. Deze top wordt georganiseerd door Deutsche Messe in samenwerking met de Duitse Raad voor de Bosbouw (KWF).

LIGNA 2019

Participatief beursbezoek
Alle bezoekers krijgen de kans om actief deel te nemen aan de beurs. Behalve de expositieruimte voorziet LIGNA ook een breed aanbod van speciale voorstellingen en evenementen zoals netwerkevents, live-demonstraties, trainingen, presentaties door startups en universiteiten, en begeleide rondleidingen. Surf naar www.ligna.de voor het volledige beursprogramma. 

LIGNA 2019

Heb je interesse om LIGNA te bezoeken? Ga naar deze link en laat je gegevens achter en ontvang een persoonlijke uitnodiging in je mailbox. Het ticket is geldig gedurende de hele beursperiode. Kom naar LIGNA en ontdek de toekomt van houtbewerking, -verwerking en bosbouw op een ongeëvenaarde schaal.

LIGNA 2019

LIGNA brengt machines, gereedschappen en installaties voor de houtindustrie
en bosbouw samen in Hannover.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details