NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De Weber gids 2023 is er… … en viert zijn 25ste editie!

De Weber gids 2023 is er… … en viert zijn 25ste editie!

De Weber gids ligt weer in de winkels, en dit ondertussen al voor de 25ste keer. Ook dit jaar is de Weber gids weer een compleet naslagwerk waarin de toepassing en productinformatie van alle Weber producten bij elkaar zijn gebracht.

Uiteraard zijn er weer verschillende nieuwe producten in de gids toegevoegd. In het hoofdstuk Voorbereiden van vloeren is er een nieuw product te vinden, met de komst van de vezelversterkte egalisatiemortel weberniv fiber.

Een ander pareltje is de fijne betonmortel voor betonconstructies webermix concrete ECO. Met de introductie van dit product zetten we weer een stap vooruit in onze klimaat ambitie. We hebben als Saint-Gobain, en daarmee dus ook Weber België, de ambitie om in 2050 CO2 neutraal te zijn. webermix concrete ECO realiseert door zijn bijzondere samenstelling een CO2 reductie van 50%, terwijl de sterke eigenschappen intact blijven. Het product voldoet aan de Europese norm EN 206 en heeft sterkteklasse C30/37. Hierdoor voldoet webermix concrete ECO aan de hoge kwaliteitseisen die u van ons gewend bent.

2023 wordt voor bouwend België weer een boeiend, druk en spannend jaar, waarbij we u natuurlijk weer zo goed mogelijk willen ondersteunen. We hopen dat onze Weber gids daar ook aan bijdraagt. Hij staat alvast vol met oplossingen die u ook dit jaar weer zullen ondersteunen bij al uw bouwwerkzaamheden. De Weber gids kan gratis meegenomen worden bij de bouwmaterialenhandel, of is te downloaden of te bestellen via www.be.weber

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details