Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Producten

De pracht van hout, het gemak van vinyl

Happy Woman Using Laptop On Sofa
Dankzij de zeer matte afwerking van de collecties Tarn en Mantaro kan je deze vinylvloeren nog nauwelijks onderscheiden van echt parket.

Tekst | Lamett Europe

Beeld | Lamett Europe

29 juni 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Want daar is Parquetvinyl helemaal op voorzien. Het combineert de troeven van parket met het onderhoudsgemak van vinyl. Parquetvinyl is volledig waterproof, kan tegen een stootje, is geschikt voor elke ruimte en voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De planken hebben een Tight Lock kliksysteem en een geïntegreerde ondervloer, die zorgen voor een gemakkelijke en snelle installatie.

Er werd hard gewerkt aan een zo natuurlijk mogelijk uitzicht van de planken en daar is men zeker in geslaagd: een realistische houtstructuur in combinatie met een zeer lage glansgraad – slechts 2 tot 4 procent – en subtiele kleurschakeringen zorgen voor een vloer die nauwelijks te onderscheiden is van een echte parketvloer. Ook trendy visgraatvloeren en tegels in marmerlook ontbreken niet in het aanbod. 

De uitzonderlijk grote tegels van Caldera Marmo (60 op 120 centimeter) brengen een gevoel van ruimte en rust.

Eyecatcher Mantaro

De planken van Mantaro zijn groot, breed, maar vooral ook opvallend mooi. Extra large planken zijn al langer een trend. Ze laten de ruimte groter ogen en creëren een open sfeer in de kamer. De zichtbare houtnerf, de voelbare oppervlaktestructuur en de uitzonderlijk matte uitstraling zorgen samen voor een subliem houtgevoel. Deze collectie heeft ook een dikkere slijtlaag en extra lage glansgraad. Voor een zeer natuurlijke look and feel.

NIEUWE WEBSITE:

De mogelijkheden met Parquetvinyl zijn eindeloos. De vloer is geschikt voor elke ruimte (ook voor badkamer en keuken!) en de collectie bevat zowel planken, tegels als visgraatvloeren in een waaier natuurlijke kleuren. Benieuwd hoe je de vloer zelf legt, ook die visgraat?  Bekijk het filmpje op de website.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details