NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Dé perfecte match van plaat en kantenband
Voortaan heeft Robaco de passende kanten voor de Master Oak collectie van UNILIN.

Dé perfecte match van plaat en kantenband

Robaco staat er al jaren om bekend dat ze voor elke plaat dé perfecte match leveren. Kantenband en plaatmateriaal zijn nu eenmaal een onafscheidelijk duo. De passende combinatie is namelijk de formule voor een perfecte afwerking. “Een productgroep met heel veel potentieel”, klinkt het bij Robaco dat fors investeert in technologie en service.  

Master Oak omvat zes decoren met de warme, natuurlijke uitstraling en touch van echt eikenhout of fineer.

UNILIN stelde enkel maanden geleden hun Master Oak collectie voor, de nieuwste generatie decoratieve panelen. Die omvat zes decoren met de warme, natuurlijke uitstraling en touch van echt eikenhout of fineer. Master Oak combineert de look-and-feel van natuurlijke eik met de onklopbare kwaliteit van melamine en HPL. Krasbestendig, kleurvast en gemakkelijk in onderhoud.

Bij Robaco vind je voortaan dé perfecte match ABS kantenband voor deze zes decoren. De kantenband heeft dezelfde look-and-feel als de platen en een matte finish voor een luxueus, elegant en verfijnd effect. De kanten zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen – 23 x 0,8 mm en 45 x 0,8 mm – op rollen van 75 meter. “Als kantenbandspecialist zijn we enorm trots op deze collectie”, klinkt het bij Robaco.

Master Oak H914 V2A – dé perfecte match.

Ruim aanbod en service

Service is prioritair in het bedrijfsmodel van Robaco. Zo is het essentieel om kort te schakelen als een klant met een probleem kampt. Via de binnendienst biedt Robaco directe ondersteuning. Is een interventie op locatie vereist, dan sturen ze een van hun specialisten binnen de 24 uur ter plaatse.

“Ons assortiment omvat alles om plaatmateriaal of massief hout te bewerken met houtbewerkingsmachines. Het is onderverdeeld in een resem productgroepen (lijmen, kanten, snijgereedschappen, lijmapparatuur, kunststofplinten, slijpservice, schuurmiddelen, reinigers, scheidings- en glijmiddelen, drevels en verbindingsplaatjes). Met dat uitgebreide aanbod zijn we vrij uniek, wat een voordeel is. Als een klant ons benadert voor een specifiek product, kunnen we ook onze andere referenties voorstellen”; besluit Robaco.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details