NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De perfecte kit is geen utopie

De perfecte kit is geen utopie

Naden tussen alle mogelijke bouwmaterialen moeten perfect worden afgewerkt. De ideale manier is de toepassing van een kit. Naast vakmanschap is natuurlijk ook de kwaliteit van deze oplossing bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Met een aanbod dat in volle beweging is, wordt het echter alsmaar moeilijker om de juiste kit te kiezen. Ga daarom ten rade bij een specialist ter zake, zoals Proloc uit het Nederlandse Lieshout.

Vandaag zijn er tal van kitten op de markt en het aanbod blijft toenemen. Bovendien is er een grote evolutie op het vlak van functionaliteit, vooral dan bij de polymeren. Jos van Westerlo, zaakvoerder van Proloc: “Polymeren zijn ideaal om een erg breed gamma aan bouwmaterialen te verlijmen. Daarom hebben we zelf een lijn ontwikkeld die we nog steeds uitbreiden. Zo hebben we intussen ook hybride polymeren, zoals de nieuwe Proloc Supertack. Deze kit kenmerkt zich door een verhoogde aanvangshechting én adhesie, zonder daarbij aan de koker te blijven kleven. De oplossing is ideaal in toepassingen waar normale polymeren te weinig cohesie bieden. Om het pakket totaal te maken, kunnen we nu ook een nieuwe lijmverwijderaar voor deze hybride polymeren aanbieden.”

Proloc

Polymeren zijn ideaal om een erg breed gamma aan bouwmaterialen te verlijmen.

Ook de functionaliteit van de populaire siliconenkitten voor sanitair, natuursteen en speciale toepassingen neemt toe. Om daar een kwaliteitsvolle afwerking te verkrijgen, is er de ‘siliconen master kit’ met negen verschillende profielen. “Hierdoor kan je altijd met de juiste radius werken, wat in combinatie met het Proloc afstrijkmiddel tot een perfect resultaat leidt”, vervolgt Jos van Westerlo. “Er komt immers geen zeep(sop) op het oppervlak. Je hoeft niks meer met de vinger af te strijken, waardoor het risico op schimmels of bacteriën in de kit verdwijnt. En je behoudt voor langere tijd een optimale kitnaad. Kortom: bij Proloc kan je terecht voor oplossingen die het verschil maken. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen we je begeleiden bij de keuze van de kit, zodat je steeds het beste product voor je toepassingen gebruikt.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details