NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De Pen | Jan De Brabander, oprichter en zaakvoerder DB&S Machines

De Pen | Jan De Brabander, oprichter en zaakvoerder DB&S Machines

De toekomst is digitaal

DB&S Machines BV bestaat 25 jaar in 2020. Sinds het begin focussen we op houtbewerkingsmachines, zowel de verkoop, de installatie als het onderhoud. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste. En we zijn trots op waar we vandaag staan.

Het is weliswaar een vreemd jubileumjaar, waarin het coronavirus het openbare leven maandenlang op een laag pitje zet. In tegenstelling tot heel wat andere bedrijven, bleven we bij DB&S druk bezig. Meer zelfs: tot onze eigen verbazing bleven we machines verkopen.

Tegelijk zetten we tijdens de coronaperiode volop in op het digitale luik van onze bedrijfsvoering. We voerden onmiddellijk webinars in. Deze infosessies zijn een groot succes. Per webinar hadden we gemiddeld veertig tot vijftig deelnemers. En ook de verkoop in onze webshop bereikte ongeziene hoogtes.

Ondertussen is de corona-piek gelukkig voorbij. We zijn blij dat we onze klanten terug mogen verwelkomen en hen in levende lijve te woord kunnen staan. Toch nemen we een aantal noodzakelijke crisisingrepen mee in de toekomst van DB&S. Ook de komende maanden en jaren gaan we meer vanop afstand doen, maar een klant zal een machine niet kopen zonder ze gezien te hebben. Het wordt dus een evenwichtige combinatie tussen telewerken en persoonlijk contact.

Communicatie vanop afstand heeft enkel voordelen. Minder reistijd, minder risico’s en minder kosten. Meer efficiëntie en gelukkigere werknemers. En, last but not least: beter voor het milieu met minder files. We zouden dus gek zijn om het digitale pad niet verder te bewandelen. Dat geldt trouwens ook voor andere ondernemers. Het biedt opportuniteiten voor elk van ons.

Bij DB&S Machines BV zijn we dit doel alvast volop aan het omzetten in praktijk. Met als mooiste bewijs onze digitale opendeurdagen van 5, 6, 7 en 8 juni. Je vindt de demo’s en webinars van dat weekend terug op www.dbs-machines.be.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details