NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De oplossing voor flexibel ruimtegebruik
Met het nieuwe vouwschuifdeursysteem REVEGO laat je in een handomdraai een thuiskantoor, keukenzone of zelfs een heel woongedeelte verdwijnen of verschijnen.

De oplossing voor flexibel ruimtegebruik

Blum kennen we al jaren van een uitgebreid en kwalitatief gamma aan scharnieren, ladesystemen en klapdeursystemen. Nu voegen ze er met REVEGO nog een nieuwe categorie aan toe: pocketsystemen. Ze zijn de toekomst op het vlak van flexibel ruimtegebruik en scheppen nieuwe mogelijkheden in de interieurwereld. REVEGO is beschikbaar vanaf het najaar van 2022.

In steeds meer woningen vormen keuken, eet-, woon- en werkruimte één moderne open ruimte. Met het nieuwe vouwschuifdeursysteem REVEGO laat je in een handomdraai een thuiskantoor, keukenzone of zelfs een heel woongedeelte verdwijnen of verschijnen. Zo creëer je voor iedereen de perfecte huiselijke sfeer. 

Een elegante en praktische oplossing voor elke woonstijl.

Technisch hoogstandje

REVEGO kenmerkt zich door het gebruiksgemak en bewegingscomfort dat je van Blum gewend bent. Gebruikers zullen onder de indruk zijn van de aangename bediening van deze grote fronten. Met de TIP-ON bewegingstechniek openen de bewoners de kastdeuren met een lichte aanraking. De deur schuift vervolgens volledig weg in de pockets naast de kast. De achterliggende ruimte is zo eenvoudig toegankelijk en de deuren netjes weggeborgen. 

Om de ruimte terug af te sluiten, hoeft de gebruiker alleen maar op de deur te drukken om deze uit de pocket te halen. Ze schuift terug naar haar gesloten toestand en met een klein duwtje is het geheel op elegante wijze afgesloten. In gesloten toestand verbergen de deuren perfect het hele meubel, de achterliggende ruimte en de pockets naast de kast. 

Het uniek one-touch-deursysteem is beschikbaar voor zowel enkele als dubbele deuren. Het overtuigt niet in de laatste plaats door zijn volledig geïntegreerde techniek en vaste pocketbreedtes. Het laat jou als vakman toe deze nieuwkomer met het grootste gemak in de meest uiteenlopende ontwerpen te integreren. Met REVEGO ontstaan er volledig nieuwe vormgevingsmogelijkheden voor kleine en grote ruimtes. Het nodigt uit tot creatieve mogelijkheden zonder grenzen. 

Vertrouwde partner voor de meubelindustrie

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. 

Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het al uit naar verschillende landen binnen en buiten de EU. Dankzij de inzet van meer dan 330 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details